Zdob si Zdub, Alternosfera si Cuibul la Arenele Romane

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Zdob si Zdub, Alternosfera si Cuibul vor sustine un concert pe 27 martie 2015, care va marca implinirea a 97 de ani de la Marea Unire din 1918. Astfel, Festivalul "Zilele Basarabiei" la Bucuresti a ajuns la a 8-a editie.

Evenimentul de la Arenele Romane va avea o capacitate de 2000 de persoane, participantii avand la dispozitie un cort incalzit.


Sursa

Organizat de Centrul pentru Integrare si Dezvoltare PRUT si Organizatia Studentilor Basarabeni, concertul va fi prezentat de Catalin Stefanescu si va incepe la ora 19:00. Primele 200 de bilete au pret special -  35 de lei (oferta „early bird”). Dupa epuizarea acestora, biletele vor costa 45 de lei.


Sursa
 

Pentru cine nu stie deja, metropotam vine in ajutorul celor mai comozi dintre voi si se poate ocupa sa iti procure biletele, prin serviciul de concierge oferit membrilor sai. Serviciul acesta este parte dintr-o lista mai mare de beneficii misto de care orice membru din clubul metropotam poate profita. Costul este de 99 de lei pe an si de aici te poti activa.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje