WonderDay - detalii despre program si acces

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In ultima duminica a lunii iunie, domeniul Mogosoaia ne asteapta sa petrecem impreuna o zi minunata, in cadrul evenimentului WonderDay.

Asaf Avidan va veni pentru prima oara in Romania, iar alaturi de el pe scena vor mai urca si alti artisti talentati precum: Tape Five, Aylin & The Lucky Charms si Moonlight Breakfast sau Delilah.

Startul se da incepand cu ora 16.00 pm, cand se deschid portile.

Decorul va fi unul de poveste, incepand de la elemente supradimensionate, pana la instalatii decorative ingenioase. Intregul spatiul a capatat valentele unui taram fermecat intesat cu personaje fantastice: fluturi gigantici, zane sau licurici jucausi.

Veti avea la dispozitie si o multitudine de activitati, incepand de la ateliere de creatie, pana la expozitii si chiar sesiuni pe diferite teme de discutii.

Pasionatii de calatorii se vor putea delecta cu povesti si experiente deosebite, in zona Traveler’s Tale, un spatiu de discutii relaxant si cu experiente ICONice de neuitat, in timp ce iubitorii de povesti vor putea asculta basme nemuritoare langa secularul Talking Tree.

Zona relaxanta de lounge, restaurante cu meniuri dintre cele mai diverse precum si baruri cu bauturi savuroase completeaza intregul peisaj.

Pe langa programul artistic pregatit de organizatori, publicul va avea posibilitatea vizitarii gratuit a Palatului Mogosoaia ce va fi deschis intre orele 16:00 – 18:00.


Asaf Avidan - Sursa foto

Acces

In zona de eveniment nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticle de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Transportul

Cei interesati vor avea la dispozitie mai multe variante de transport printre care si o linie speciala de autobuz infiintata cu sprijinul Regiei Autonome de Transport Bucuresti si al Primariei Mogosoaia.

Aceasta va circula de la statia Piata Charles De Gaulle (rond parc) pana la Palatul Mogosoaia (intersectia dintre Sos. Bucuresti-Targoviste si str. Constantin Brancoveanu) si retur, incepand cu ora 15:30, pana la ora 00:30, la interval de 25-30 de minute, ultimele masini cu plecare de la Mogosoaia dupa miezul noptii circuland la interval de 10 minute.

Spectatorii vor mai avea printre optiuni si linia de autobuz preoraseneasca 460, care circula pe ruta Cartier Damaroaia - Preventoriu (comuna Mogosoaia), precum si linia de maxi-taxi 508 cu plecare din Piata Chibrit (statia de metrou 1 Mai).

Organizatorii recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun, sau deplasarea in sistem car pooling.

Ne vedem acolo, bine?

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje