We Singing Colors - concert cu intrare libera in Centru

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vesti bune din zona underground. Cei de la We Singing Colors va asteapta in Centru, pe 16 noiembrie, incepand cu ora 21:30, sa traiti alaturi de membrii trupei energia pieselor cantate cu suflet. Intrare li-be-ra ca pasarea cerului.


Foto by Ionut Gighileanu

Pe drum puteti chiar sa dati play in casti uneia dintre cele mai frumoase piese ale trupei, ca sa intrati incalziti in atmosfera concertului: Good Days, Bad Days:

WE SINGING COLORS

Povestea We Singing Colors incepe prin 2010, cand Andrei Hategan, membrul fondator al trupei, a scris versurile primelor piese, dar trupa s-a conturat in stilul sau propriu in 2011, cand s-a alaturat si Roxana Niculae.

Impreuna au dat viata melodiilor lor, iar in anii ce au urmat trupa a colaborat si cu alti muzicieni. Versurile cantate de cei doi se aud live pe ritmuri indie-pop din Bucuresti pana in India, din Botosani pana in Spania sau de la bulgari pana peste Prut.

5 ani de la primul live au trecut frumos pentru trupa: concertele lor se dau in cluburi si scenele de Festival (nu se poate uita atmosfera de la Airfield, Peninsula, Blaj aLive, Femei pe Matasari, Street Delivery si multe altele), dar si experimentand cu spatiile neconventionale, in intimitatea unui taxi, in inima padurii sau cantand simplu, acustic, in mijlocul unei piete aglomerate.

“Made out of wool, made of heavy metal” e titlul primului album We Singing Colors (il puteti asculta in intregime aici) care ia drumul live-ului in 2014, in aprilie. Pentru ca muzica buna se coace greu si cu tagada, urmatorul album sta sa apara din clipa in clipa, asa ca stati cu ochii pe pagina lor de Facebook sau pe canalul de Youtube si veti auzi primii cele mai noi piese ale lor.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje