Waha Festival 2015 - festivalul la care esti liber sa te plimbi in natura, sa dansezi, sa te exprimi, participand cu ce vrei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cea de-a patra editie a Festivalului Waha 2015 va avea loc intre 23 si 26 iulie. Acesta se va desfasura in natura, sub clar de luna, la aer proaspat de vara, momentul perfect din an pentru a te imprieteni si reinvata sa te bucuri de muzica si natura.

Vor fi patru scene sub cerul liber, cu muzica din plin de dimineata pana dimineata.

Scena de Deep va aduce impreuna cei mai importanti DJi si producatori din scena noastra underground, precum si din orase importante din scena muzicala ca Berlin, Moscova, Gent si Lisabona.

Scena de psy ofera un line-up care va trece prin progressive, dark progressive, forest, psychedelic, spre stiluri mai intense pentru orele speciale dinainte de rasarit. Ambele vor fi echipate cu Funktion One pentru ca tu sa poti dansa pe cel mai cald si puternic sunet.

Scena de live va gazdui trupe, DJ, performance-uri si spectacole diverse, iar scena de chill va asteapta in zona centrala Luminish cu artisti autohtoni si calatori de pe alte meleaguri care vor rotunji atmosfera locului cu tripurile lor muzicale.

La Waha esti liber sa te plimbi in natura, sa dansezi, sa te exprimi, participand cu ce vrei si simti pentru a crea experienta pe care ti-o doresti. Costume sau body painting, performance-uri, ateliere si alte flic-flac-uri, poti face orice pentru a contribui la un festival mai colorat pentru toata lumea.

Pentru ca stim cat de important este sa ne intalnim toti cei cu inima deschisa catre cai alternative, cream Luminish, o zona de intalnire, schimb de idei si practici, care include workshop-uri artistice si mestesugaresti, piata de troc, cinema, Visionary Art Gallery, spatiu dedicat copiilor si zona de Healing. Pentru al patrulea an, adunam cea mai deschisa comunitate de healing, meditatie si terapii alternative in aer liber.

Te chemam in mijlocul naturii pentru a-ti descoperi sau intari legatura cu pamantul si cu tine insuti. Pentru cateva zile, vom crea impreuna o societate alternativa temporara, cladita pe sharing, incredere si explorarea unor cai inteligente de folosire a resurselor, in respect total pentru natura. Cauta-ti un loc special de cort, la umbra unui copac ori langa apa curgatoare, personalizeaza-l si fa-l cat mai placut pentru tine si alti privitori. Adu-ti tot ce-ti trebuie pentru a trai confortabil in natura si creeaza-ti mediul propice pentru o experienta de neuitat.", spun organizatorii.

Pana acum, s-au anuntat peste 40 de artisti.

DEEP Stage: Miss I, Cristi Cons, Vlad Caia Live, Crihan, Emi, Alcalina, Suciu, Charlie, Vincentiu Iulian, Sublee, Paul Agripa, Sedee, Nathalia, Dawidu, Laurine Frost, Dr Nojoke Live, Marlene Magnoli Live, Dasha Redkina, Andrey Zots, Yone Ko, Kristof de Gols, Chak Besh, Heyos, Stef Decat, Cleymoore, Ann Other Live, Audiotheque.

PSY Stage: Atriohm, Arjuna, Kliment, Hypogeo, Karash, Sourone, Ianuaria, Nocti Luca, Noctilus, Once Upon a Time, Dsompa, Yara, Mind Oscillation, Muscaria, Malice in Wonderland, Yarakaviam, Trikoze, Trimurthi, Dina & Shev, Pura, Kya, Gallyshay, Darkology, Transhumantza, Latam, Dogora.

LIVE Stage: DJ Vasile, Dreamdoktor, Abstract Optim, Love Hertz, Matze, Rolf, Karpov Not Kasparov, Poetrip, Kosta (AWD House/ Romania), Tribal House Collective, Dubase, Moduler, JoE, Jeanov, SoupTrip, Electroclown, Dream Diggers, Mike Vato, Face to Face.

CHILL Stage: Gagarin Project, Sistah RastaFairy, Zekarjah,

Biletele:

Pre-sale 35 Euro (150 RON)
At gate 55 Euro (250 RON)
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje