Vita de Vie lanseaza album nou + bonus: cadouri in exclusivitate pentru fani

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 29 octombrie trupa Vita de Vie lanseaza album nou la Arenele Romane.

"Noul album Vita de Vie e rezultatul a tot ce am acumulat in ultimii ani. Este un amalgam de emotie si energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuti pe metereze” - Adrian Despot


Sursa foto - soundzone.ro/Pogo Photography

Dupa aniversarea de 20 de ani, din 20 februarie, cu Arenele Romane pline, tinem sa va anuntam ca mentinem, in continuare, starea de sarbatoare la cote cat mai inalte: pe 29 octombrie, vom lansa urmatorul album printr-un concert care va avea loc tot la Arenele Romane.

Si daca tot e sarbatoare, primele 500 de bilete pot fi achizitionate cu 50 lei, urmatoarele 500, cu 60 de lei, iar ultimele 500, cu 70 de lei.
Detaliile le gasiti pe IaBilet, EventBook si pe AmBilet.

Doua dintre piesele de pe viitorul album sunt lansate deja: Inimi surde  si Luna si noi, urmand ca in fiecare luna, de acum incolo,sa puteti asculta cate un single nou, in contul celor 20 de ani de cand sunteti alaturi de Vita de Vie.

„De ce facem asta? Pentru ca fanii nostri chiar merita! Pentru ca fanii nostri sunt cei care ne-au sustinut in toti acesti 20 de ani si vrem sa simta si ei, ca si noi, ca acest an este unul de sarbatoare. Drept pentru care toti cei care s-au inscris si se vor inscrie la newsletter vor primi, in continuare - in exclusivitate - toate piesele noastre single, una cate una, pe data de 20 a fiecarei luni” - Adrian Despot
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje