Vesti mari la Spellground - Editors si Biffy Clyro vor veni sa cante in cadrul festivalului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Spellground este un nou festival de muzica in Romania. Aflat la prima editie, acesta se va desfasura in zona Constanta - Navodari.

Spellground va dura trei zile, in perioada 12-14 august 2016. Asadar, se va suprapune cu Summer Well, care are loc pe 13 si 14 august.

PS: Sa nu uitam ca luni, 15 august, este declarata zi libera, deci puteti profita de un week-end prelungit la mare.

2.jpg

Pana in prezent, line-up-ul ii avea headlineri pe Royksopp si The Kooks, insa iata ca am descoperit vesti NOI si BUNE.

Editors si Biffy Clyro vor veni sa cante in cadrul festivalului, iar noi abia asteptam sa-i ascultam live!

Spellground isi propune sa puna stapanire pe litoral, din Constanta pana in Navodari, cu 3 scene, 19 artisti internationali si 44 de artisti romani.

1.jpg
Editors

De ce s-a schimbat locatia:

Schimbarea vine cu si mai multe vesti bune: camping exclusiv Spellground cu vedere la mare si iesire la plaja in Navodari, transport gratuit cu double-decker intre toate zonele pe toata perioada festivalului (pe baza bratarii de acces), pachete de cazare la hotel cu abonament Spellground inclus (disponibile in curand), sporturi nautice, show-uri inedite de video-mapping si multe alte surprize.

Toate aceste argumente ale schimbarii sunt dublate si de considerente de securitate legate de zona Capidava: infiltratiile recente in sol cauzate de cresterea apelor Dunarii si restrictiile impuse de statutul de arie protejata (cu posibilitati restranse de interventie vizavi de acoperirea cu pietris a terenului, construire fundatie, amenajare).

3.jpg
Biffy Clyro
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje