Un nou premiu Grammy pentru vocalistul american Gregory Porter

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Gregory Porter, vocalistul american care va concerta la Jazz Night Out in aprilie este proaspat castigator al celui de-al doilea premiu Grammy din cariera, de data aceasta pentru cel mai recent album al sau, Take Me to the Alley, nominalizat la categoria Best Jazz Vocal Album.

Continuati sa raspanditi iubirea, a transmis artistul fanilor sai la aflarea vestii.

Pe 24 aprilie la Sala Palatului, Gregory Porter  va prezenta publicului albumul Take Me to the Alley cu ocazia primului sau concert in Romania.

Inregistrat la prestigioasa Casa de Discuri Blue Note Records, Take Me to the Alley este al patrulea album al americanului, o colectie de piese introspective si pline de sinceritate care, potrivit criticii dau dependenta de la prima auditie.

Nascut in 1971 in Statele Unite, Porter a devenit muzician profesionist la varsta de 40 de ani, urmandu-i astfel sfatul mamei sale, cea care a fost o influenta majora in viata sa.
Dupa o perioada de concerte in cluburile de jazz din Harlem, muzicianul inregistreaza albumele Water  si Be Good, aprecierea internationala venind odata cu lansarea discului Liquid Spirit in 2103, disc care a intrat in Top Ten UK Charts cu vanzari de peste 100.000 de exemplare.

Gregory Porter este constant invitat  la  marile festivaluri de jazz ca Montreux, North Sea Jazz, Jazz A Vienne, Copenhagen Jazz Festival,  palmaresul sau numarind doua Grammy pentru Best Jazz Vocal Album, doua Jazz FM Awards, dar si titlul de Male Singer of the Year acordat de Journalists Association Jazz Awards in 2014.

Biletele la concertul lui Gregory Porter de la Sala Palatului costa 120, 150, 180, 220, 260 de lei in functie de categorie si se gasesc in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas, CinemaPro), online pe www.eventim.ro, dar si la casieria Salii Palatului.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje