Un nou nume la Untold Festival: Patrice

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Untold Festival pare sa devina unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale din tara. 

Line-up-ul de pana acum suna bine de tot, David Guetta, John Newman sau Avicii fiind printre cei care vor canta la Cluj Napoca intre 30 iulie si 2 august 2015.


Sursa

Un nou nume confirmat astazi este Patrice. Cantaretul a facut un event pe Facebook, concertul nefiind inca anuntat pe pagina oficiala a festivalului.

Patrice e un cantaret din Germania, cu un stil foarte asemanator cu cel al lui Bob Marley.

Hitul sau, "Soulstorm", inca se poate auzi in toate cluburile din Bucuresti.

Untold Festival se va desfasura la Cluj Napoca, intre 30 iulie si 2 august 2015. Patrice se alatura lui John Newman, si vor canta alaturi de alti artisti, cum ar fi David Guetta, Avicii, ATB, Tinie Tempah sau Fatman Scoop Patrice.

Untold Festival este un festival organizat cu ocazia desemnarii orasului Cluj Napoca drept Capitala Culturala a Tineretului. Alaturi de Untold Festival, clujenii vor mai avea parte de Electric City, pe 28 martie, la Cluj Arena si Polivalenta, unde ii vor putea vedea pe Chase & Status si Morcheeba, precum si de Electric Castle, intre 25 si 28 iunie, unde vor canta, printre altii, The Cat Empire.

Organizatorii Untold Festival au anuntat ca prezenta a peste 150 de artisti si 300 de mii participanti.

Pentru cine nu stie deja, metropotam vine in ajutorul celor mai comozi dintre voi si se poate ocupa sa iti procure biletele, prin serviciul de concierge oferit membrilor sai. Serviciul acesta este parte dintr-o lista mai mare de beneficii misto de care orice membru din clubul metropotam poate profita. Costul este de 99 de lei pe an si de aici te poti activa.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje