Un baiat imobilizat intr-un scaun cu rotile a fost ridicat de publicul de la UNTOLD Festival pentru a vedea mai bine concertul lui Armin van Buuren

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Momentele in care oamenii cu suflet ii fac pe cei mai putin norocosi sa se simta normali si sa se bucure de clipa reprezinta dovada clara ca lumea nu e un loc atat de rau.

Dupa ce am ramas impresionati de gestul publicului de la Electric Castle, cand au ridicat un barbat in scaun cu rotile pentru a vedea mai bine concertul, iata ca gestul s-a repetat si la UNTOLD Festival.

Mai multi oameni au ridicat in timpul concertului lui Armin van Buuren un baiat care era imobilizat intr-un astfel de scaun, si au reusit sa ii ofere acestuia un moment de neuitat.

Fotografia a fost postata de un american pe pagina festivalului, cu mesajul I don't know the name of this Guy on the wheel chair or the wonderful people that lifted him up to see Armin van Buuren perform, but I kneel before them for their extraordinary gesture. I for one, consider this was the peek moment of the Untold Festival. Thumbs up for the Romanian Spirit

Un gest minunat, pe care il laudam. Bravo lor!


Sursa
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje