Turul George Enescu, un bun prilej pentru a cunoaste viata si opera marelui compozitor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Festivalul International George Enescu se apropie cu pasi repezi, iar organizatorii au pregatit mai multe activitati pentru a-i familiariza pe oameni, participanti la concerte sau nu, cu viata si opera celui mai important compozitor roman.

Astfel, va fi organizat Turul George Enescu, care isi propune sa le arate celor prezenti experientele muzicale ale compozitorului, care au fost personalitatile marcante care l-au sustinut si inspirat, cum a evoluat cariera lui, legatura cu Academia Romana, dar si detalii despre omul George Enescu si viata sa personala.

Tururile vor avea loc in fiecare zi de sambata si duminica, in perioada 30 august - 20 septembrie, incepand cu ora 10:30.


Sursa

Exista doua tururi: pietonal si cu bicicleta.

Traseu tur pietonal: Ateneul Roman –  Palatul Regal – Calea Victoriei – Academia Romana – Muzeul National George Enescu.
Punctul de intalnire va fi in fata Ateneului Roman, iar ghidul va avea un semn portocaliu.

Traseu tur cu bicicleta: Arcul de Triumf – Muzeul National George Enescu - Academia Romana  - Str. Campineanu  – Piata Universitatii  – Calea victoriei – Ateneul Roman – Arcul de Triumf. Punct de intalnire: Centrul de inchieri biciclete I’Velo de la Arcul de Triumf (langa clopotele de pe aleea din Parcul Herastrau). Pentru participarea la turul cu bicicleta este necesara inscrierea prealabila pe www.asociatia-cultour.ro. Locurile sunt limitate. Participantii vor pedala exclusiv pe bicicletele I’Velo.

Participantii la tururi pot castiga si invitatii la transmisiunile in direct ale concertelor la Baneasa Shopping City.

Nu uitati, puteti urmari concertele din cadrul Festivalului International George Enescu pe site-ul lansat de organizatori.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje