Trupa Shadowbox lanseaza primul album 100 Hz la Atelierul de Productie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

V-am povestit despre Kluster, prima piesa de pe albumul Shadowbox 100 Hz under Heaven, iar acum a venit vremea sa va anuntam ca pe 29 martie, la Atelierul de Productie, va avea loc lansarea primului album.

Noul material contine 14 piese si abordeaza un stil mai electronic decat precedentul EP, dar pastreaza totodata caldura elementelor acustice.

100 Hz aduce cu sine maturizarea trupei si un nou stil pe o frecventa care ii reprezintă. Albumul, produs de Shadowbox, are in spate multe ore petrecute in studio si influente din genuri muzicale precum dubstep, grime, industrial, dar si dub, toate acestea oferind albumului un sunet unic in peisajul muzical romanesc.

1

Shadowbox s-a format in anul 2012 cand s-au întâlnit Rares Bartos (Kluster) - vocal, Mihai Biggie Iordache (Big Blunt) - bass, Razvan Ristea - tobe si Codin Oraseanu (LowFreq) - clape si sintetizatoare.

Pentru lansare baietii au pregatit un show live cu o doza puternica de energie, iar pana atunci puteti downloada de pe Soundcloud primul EP al trupei, The Hidden Elements.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje