Trupa rock BUCIUM lanseaza albumul “Live în Codrul Ascuns” in Expirat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 11 aprilie, in Expirat Halele Carol, trupa rock BUCIUM va sustine concertul de lansare a noului album, “Live in Codrul Ascuns”.

Acesta a fost lansat la sfarsitul anului trecut si promovat printr-un turneu desfasurat in orasele mari ale tarii. Dupa Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Buzau, Brasov, Galati si Ramnicu Valcea, a venit randul celor din capitala sa asculte live piesele de pe cel mai recent material.

Concertul va fi marti, 11 aprilie, in clubul Expirat Halele Carol - Sala Compresoarelor (pe str. Constantin Istrati nr. 1).

Important: Membrii trupei vor respecta ora trecuta pe afis si vor urca pe scena la 21:00.

Biletele costa 20 de lei si pot fi cumparate din reteaua IaBilet.ro. In seara concertului, la intrare, biletele vor fi 30 de lei.

Cei care vor cumpara bilete in avans vor putea achizitiona albumul la un pret preferential, de 30 de lei, direct la eveniment.

Pentru cei care doresc sa sustina activitatea trupei, la intrare vor putea fi achizitionate si tricouri.

***
Albumul “Live in Codrul Ascuns” a fost lansat in mediul digital pe 1 decembrie 2016 si este disponibil atat la streaming, cat si pentru a fi descarcat. Pentru cei care prefera formatul fizic, acesta poate fi cumparat din mai multe magazine - o lista completa se afla pe site-ul oficial al trupei.

Inregistrarile albumului au fost facute de Alex Pascu, liderul trupei Goodbye to Gravity si prieten apropiat al trupei. El a apucat sa mixeze prima piesa de pe album, insa procesul a fost intrerupt de momentul #Colectiv.
Pe album sunt incluse si doua bonus tracks, ca omagiu adus lui Adrian Rugina, fostul tobosar al trupei. Adrian a decedat in momentul #Colectiv, in timp ce incerca sa salveze mai multi oameni din incendiu. Cele doua piese bonus reprezinta prima si ultima piesa inregistrate alaturi de Adrian.

Albumul in forma fizica are un design inedit, format 22x22 cm, si contine un compact disc care arata precum un vinil. Deoarece fiecare piesa este o poveste in sine, acestea vin insotite de cate o ilustratie proprie.

Greuceanu’ este numele celui mai recent single de pe album, acesta fiind promovat printr-un videoclip lansat la inceputul acestui an. Piesa este inspirata din basmul romanesc cu acelasi nume si s-a nascut ca urmare a multor improvizatii live.

***
Trupa Bucium este o trupa rock ce transpune traditii, ritmuri si credinte populare, aduse intr-o nota contemporana. Este caracterizata prin folosirea a doua viori, alaturi de chitara, bas, tobe, instrumente traditionale si voce.

Stilul lor imbina elemente are apartin mai multor genuri muzicale, de la folk si rock progresiv la ambiental, metal simfonic si tribal.
Atat versurile, cat si ritmurile sunt compozitii originale, nefiind culese din popor.

Show-ul live include proiectii multimedia, fiind un adevarat act muzical cultural pur romanesc.

Numele trupei este simbolic, reprezentand buciumul romanesc - un instrument muzical folosit de pastorii romani. Asa cum buciumul era folosit pe vremuri la transmiterea unor semnale codificate de lupta, de adunare sau sarbatoare, piesele trupei sunt, de fapt, legende, doine si basme romanesti.

Membrii trupei sunt: Andi Dumitrescu (chitara, voce, clape, instrumente de suflat), Mihai Balabas (vioara, chitara), Robert Ardeleanu (bas), Cristian Raducanu (tobe), Alexandra Milea (vioara).1 comentariu

Trupa rock Bucium lanseaza albumul “Live în Codrul Ascuns” in Expirat
geowgweoqw
#1 -

Pharmacophore Model Construction
Pharmacophore Model Construction - The pharmacophore model contains multiple functions of a specific 3D model. Each feature is usually represented as a sphere (despite changes), and the radius determines the deviation tolerance from the precise position. These functions can be marked as a single function or any logical combination of "AND", "OR" and "NOT". If a molecule can be placed in a sphere that represents the query feature, the molecule is considered a hit molecule. In general, pharmacodynamic group queries may be too complicated to find hit molecules from a given library. In this case, only certain functions that are considered essential to the activity can be matched. Other uses of the model are to adjust molecules or to facilitate molecular docking simulations. Depending on the situation and the type of experiment, a variety of strategies can be used to manually build a pharmacophore model, or an automatic algorithm can be used.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje