Trupa Coldplay, aspru criticata si considerata fail de tot internetul, dupa concertul de la Super Bowl

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Trupa Coldplay trece printr-un moment dificil, imediat dupa showul de la Super Bowl, unde au cantat alaturi de Beyonce si Bruno Mars. In aceasta dimineata tot internetul a luat-o razna, in presa aparand tot felul de zvonuri si barfe conform carora Beyonce a furat intregul show, iar Bruno Mars i-a eclipsat pe cei de la Coldplay.

Observand intregul spectacol, este edevarat ca Beyonce si Bruno Mars au livrat un show menit sa fure atentia oamenilor si sa o redirectioneaza catre dans si voie buna. Intr-un cuvant, cei doi artisti sunt ceea ce americanii numesc "performing artist". Pe de alta parte, trupa Coldplay este in primul rand de origine britanica, are un alt stil si a livrat un show live de foarte buna calitate.

A spune ca britanicii au cantat "in deschiderea lui Beyonce" e ca si cum ai spune ca Subcarpati canta in deschidere pentru Lidia Buble. Cred ca ar trebuie sa consideram actele artistice unice, separate si congruente intr-un punct comun, anume in ultimele minute cand toti artisii au performat impreuna.

Totusi, pe internet a avut loc o explozie de twitturi si comentarii foarte ratacioase la adresa trupei Coldplay, cum ar fi:

 

 

 

 

 Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje