Trupa byron reia seria de concerte Impromptu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Trupa byron a pornit seria de concerte Impromptu in toamna lui 2012 ca un experiment mai mult decat orice, muzicienii urcandu-se pe scena fara a avea nimic pregatit in prealabil si urmarind a surprinde publicul la fel de mult ca pe ei insisi.

Dupa mai bine de zece editii, in diverse locuri si cu fel de fel de invitati speciali, byron continua seria de concerte vineri, 2 decembrie, pe scena din Clubul Taranului. Concertul, ce are loc la o zi dupa aniversarea calendaristica a 10 ani de la primul concert (1 decembrie 2006), va incepe de la ora 22:00 iar intrarea va fi 40 de lei.


Foto: Naluca

Biletele sunt in numar limitat si se gasesc in avans in reteaua www.iabilet.ro.

byron Impromptu nu este un concert obisnuit byron – este mai degraba ceva intre un jam-session si o repetitie cu public, cu piese interpretate in versiuni inedite, incropite pe loc, si multa buna dispozitie.

In concertele Impromptu de pana acum fiecare membru byron a ajuns sa cante la cel putin un alt instrument decat cel care l-a consacrat, iar instrumentele muzicale folosite includ dar nu se limiteaza la chitare acustice, chitare electrice, bass, clape, tobe, percutii, acordeon, flaut, glockenspiel, melodica si chiar si un laptop.

Asculta selectiuni din concertele Impromptu pe pagina de Soundcloud byron.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje