Travka revine pe scena cu un concert electro-acustic

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Hai ca pe ultima suta de metri, inainte sa se incheie anul, ajungem si noi sa ii vedem pe scena pe cei de la Travka intr-o companie de zile mari - alaturi de Muse Quartet.

Vineri, 23 decembrie, dupa ora 21:00, Travka are concert in Control Club.

Biletele, la pretul de 30 de lei in presale, s-au pus in vanzare in reteaua www.eventbook.ro precum si la bar.

La intrare, biletele vor fi 40 de lei (in limita stocului ramas).

Travka – In aer

Travka au pasit pe scena alternativa romaneasca in 2002. Prin concerte pline de energie si o lirica deosebita, trupa a cucerit definitiv un public fascinat de forta acordurilor rock impletite cu poezia provocatoare a versurilor. Au participat la cele mai mari festivaluri de muzica din Romania, au avut numeroase aparitii pe micul ecran si au fost aclamati de presa de specialitate.

Lansand deja trei albume fundamentale pentru rock-ul alternativ autohton, Travka continua sa experimenteze si sa exploreze noi si noi orizonturi muzicale.

Travka vor pregati acum o reconstructie a pieselor lor, cu un sound matur, complex si dezvoltat pe niste coordonate noi pentru trupa.

Baietii au pregatit pentru concert atat din piesele noi cat si din cele mai vechi, iar invitatii speciali vor deschide si ei calea catre o experienta Travka asa cum n-ati mai auzit!Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje