Travka aniverseaza 15 ani pe 22 mai la Teatrul National Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Luni, 22 mai, formatia Travka sustine la Teatrul National Bucuresti – Sala Studio un concert menit a marca 15 ani de activitate.

Accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00, iar concertul va incepe la ora 20:00.

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua www.iabilet.ro la pretul de 50 de lei (earlybird) pana pe 10 mai (primele 200 de bilete) si 65 de lei dupa aceea. Exista de asemenea si o categorie de locuri premium, in primele randuri, la pretul de 70 de lei (earlybird) pana pe 10 mai si 80 de lei ulterior.

"Pentru mine, acest concert aniversar marcheaza 15 ani din existenta unei trupe care, prin muzica ei, a insemnat enorm pentru un important segment de public din Romania. Chiar daca in 15 ani am scos doar 3 albume si nu am avut un succes in adevaratul sens al cuvantului, Travka a parcurs o buna bucata de istorie muzicala contemporana, intr-o societate destul de inchisa si amortita socio-cultural.

Am cantat si spus in versuri o mica parte din angoasele si neimplinirile unei generatii iar asta, combinat cu dorinta de a schimba ceva in propriile noastre cantece, ne-a adus pana aici. 15 ani... asa un numar e musai sa fie un cap de drum si un posibil nou inceput. Nu stiu daca as repeta experienta, ori daca ea m-ar repeta pe mine, cert este ca pe 22 mai o sa cantam la TNB! Va asteptam sa ne vedem dupa 15 ani! Sa cante muzica! TRAVKA!” spune George Gadei, solistul Travka.

Pentru acest concert, Sala Studio a TNB va avea formatul de Arena (circular).

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica www.iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.1 comentariu

Travka aniverseaza 15 ani pe 22 mai la Teatrul National Bucuresti
geowgweoqw
#1 -

Anionic Liposomes supply
Anionic Liposomes supply - BOC Sciences provides a wide range of liposome products, including cationic liposomes, anionic liposomes, fluorescently labeled liposomes, clodronate liposomes, ATP liposomes, etc., as well as a variety of high-quality liposome preparation materials.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje