Tot ce stim pana acum despre AWAKE, noul festival de muzica din inima Ardealului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La final de ianuarie va povesteam despre un festival nou de muzica si arte care va avea loc pe domeniul Teleki din judetul Mures, in primul weekend din septembrie.

Este vorba despre AWAKE, eveniment care va avea loc in perioada 1-3 septembrie 2017. Prima editie il aduce in prim plan pe Rag'n'Bone Man, revelatia muzicala a anului.

Alaturi de britanic, vor mai canta si nume cunoscute precum Tom Odell, Mary PopKids, Subcarpati, Golan, Jurjak si Les Elephants Bizarres.

PS: Noi nume urmeaza sa fie confirmate si anuntate.

2__Medium_.jpg

AWAKE isi propune trei zile in care participantii se vor putea bucura  de concerte si party-uri, vor putea petrece pana in zori alaturi de prieteni vechi si noi, isi vor putea exprima liber creativitatea sau  vor putea lenevi fara remuscari la umbra copacilor.

Aflat in inima Transilvaniei, domeniul Teleki din Gornesti include un parc dendrologic de 6,5 ha, cu arbori seculari si poienite care inconjoara castelul Teleki, monument arhitectural din secolul al XVIII-lea, supranumit de localnici "cel mai frumos castel din Ardeal".

AWAKE isi propune sa nu se concentreze doar pe muzica, dar si pe armonia dintre natura si arta, integrand in peisaj diverse elemente creative, precum instalatii artistice, proiectii video, teatru interactiv sau sesiune de spoken word poetry.

Ideea pentru AWAKE s-a nascut in urma unor discutii patimase si foarte insistente cu un grup hotarat de fani din Targu Mures care ne-au convins de oportunitatea organizarii unui  nou  festival  in  zona,  unde  exista  o  lunga  traditie  muzicala si  artistica  in  general, nemaivorbind de un public entuziast, cunoscator de  muzica buna si tot ce-i nou. Dupa ultima editie B'ESTFEST din 2013, ne propuseseram sa initiem un nou festival, dar cautam  locatia  ideala  pe  care  au  gasit-o  prietenii  nostri  din  Targu  Mures dupa  1  an  de cercetari in zona.

Mi s-a taiat respiratia cand am ajuns pe domeniul Teleki din Gornesti - acel parc cu arbori seculari, statui in stil baroc si poienite parca special desenate pentru scenele unui festival, cu Muresul curgand pe toata lungimea parcului. A fost dragoste la prima  vedere si  am  decis  pe  loc  ca  acolo  va  avea  loc  festivalul  AWAKE,  a  declarat Laura Coroianu, CEO Emagic. 

1.jpg

Cateva zone de relaxare si distractie

The Forest Library - biblioteca in aer liber

Serenity Meadow - zona de "wellbeing" pentru cursuri de yoga si pillates

The Brewery - locul unde cele mai interesante tipuri de bere artizanala isi vor gasi locul

The AWAKE Platform - platforma sociala destinata initiativelor creative, cu workshop-uri interactive, conferinte inspirationale si sesiune de "idea pitching".

Mai multe informatii gasiti aici si aici.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje