The Temper Trap vin la Bucuresti in februarie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Trupa The Temper Trap vine pentru prima oara in Romania, la Bucuresti, pe data de 21 februarie 2017.

Australienii vor sustine un concert la Fratelli Studios, iar show-ul face parte din turneul de promovare a noului lor album, Thick as Thieves, lansat in 2016.

1__Medium_.jpg

Concertul din Bucuresti a fost inclus in acest tur, alaturi de alte orase mari, precum Melbourne, Londra, Berlin, Hamburg, Luxembourg, Viena, Milano, Praga, Paris, Lisabona si Cape Town.

Noi iubim piesa Summer's Almost Gone, insa Sweet Disposition este cea mai cunoscuta piesa a formatiei si are peste 27 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Biletele sunt 140 lei la acces general si 210 lei la VIP.

Se anunta o seara plina de muzica buna. Ne vedem acolo?

------------

Formatia a fost infiintata in 2005, in Melbourne, de catre solistul Dougy Mandagi, Jonathon Aherne – chitara bass, Toby Dundas – tobe si Joseph Greer – clape si chitara. Au cunoscut succesul rapid, iar in 2008 s-au stabilit in Regatul Unit, pentru a fi prezenti pe cea mai importanta piata de muzica la nivel mondial.

Primul album al trupei, Conditions, a fost lansat in iunie 2009 si s-a bucurat de recenzii favorabile, precum si de vanzari record. Astfel, s-a clasat in foarte scurt timp pe locul noua in topul ARIA Albums si a intrat in top 30 in UK Albums Chart.

2.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje