The National concerteaza in Bucuresti la un festival din august 2014 [teorie]

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

V-am dat deja vestea ca Lana Del Rey ar putea sustine in 2014 primul ei concert din Romania, asa ca acum a venit randul unei noi informatii - e posibil ca The National sa concerteze in Bucuresti la un festival din august 2014.

Cel putin in stadiul de teorie.


Sursa foto

Eclecticfm.ro au fost primii care ne-au dat de gandit in aceasta directie, mai ales dupa ce au postat pe pagina lor de Facebook urmatoarea informatie - "Umbla vorba, "pe surse", ca-i vedem in vara la Bucuresti. Intr-un festival frumos, in a doua parte a lui august".

eclectic

Ne-am uitat apoi la datele turneului de promovare a noului album si am observat ca pe 3 august The National vor fi la Kiev, iar pe 6 august la Oslo.

Daca ar canta in cadrul festivalului B’ESTFEST Summer Camp 2014, care va fi organizat pe domeniul Palatului Mogosoaia, intre 31 iulie - 2 august, sansele sunt ca formatia sa concerteze pe data de 2 august. Pe 1 The National are concert la Moscova iar pe 3 la Kiev.

Kiev-ul este foarte aproape de Bucuresti si ar avea timp destul sa ajunga din Capitala noastra pana la Oslo, pe 6 august.

turneu

Cu toate astea, tindem sa credem ca americanii din Ohio vor veni in cadrul festivalului Summer Well 2014, adica dupa concertul din Oslo pe 9 sau 10 august.

In cazul in care datele turneului lor nu sufera modificari, sansele sunt ca The National sa concerteze pe scena mare de la B’ESTFEST, insa, daca acestea vor suferi modificari pe parcurs, atunci posibilitatea este sa-i vedem in vara la Summer Well.

Stam cu urechile ciulite si va tinem la curent cand vom afla mai multe detalii.


Sursa foto

Citeste si:

Cele mai asteptate concerte ale anului 2014 in Bucuresti

The National - Graceless

2 comentarii

The National concerteaza in Bucuresti la un festival din august 2014
dee
#1 -

,,

"Chiar daca, pana acum, organizatorii evenimentului de la Domeniul Stirbey au adus numai trupe britanice," wrong, i-au adus pe Interpol care sunt americani. poate reusesc si cu the national. ar fi incredibil

The National concerteaza in Bucuresti la un festival din august 2014
Ana
#2 -

.

corect, corect :) uitasem de ei :D s-a notat.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje