The Killers - headlineri in Ziua Zero la EXIT Festival

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Una dintre cele mai bune trupe ale momentului, The Killers, va fi headliner la Exit Festival, pe 5 iulie. Aceasta va canta in mareata cetate Petrovaradin in Ziua Zero, nou adaugata in programul festivalului, pe aceeasi scena pe care vor urca artisti precum Liam Gallagher, Rag'n'Bone Man, Jake Bugg, Hardwell, Paul Kalkbrener, Duke Dumont, Dixon, Jamie Jones si multi altii anuntati anterior pentru cele 4 zile ale premiatului eveniment din Serbia.

The_Killers.png

Cei patru artisti din Las Vegas vor oferi fanilor piese de pe mult-asteptatul nou album, care urmeaza sa se lanseze anul acesta, alaturi de cele mai mari hit-uri, precum: “Mr. Brightside", "Somebody Told Me", "Human", "Runaways" si multe altele. Primul lor concert in Serbia face parte dintr-un turneu exclusivist, care include festivaluri atent selectate si un show in celebrul Hype Park, deja sold-out, care va urma exact dupa EXIT.

The Killers a luat cu asalt lumea odata cu debutul albumului “Hot Fuss”, in 2004, care a devenit unul dintre cele mai bine vandute albume al acestui deceniu si care, la momentul respectiv, a fost apreciat de revista Rolling Stone ca fiind unul dintre cele mai bune albume de debut din toate timpurile. De atunci, toate cele patru albume lansate au ajuns in clasamentele muzicale din UK si din intreaga lume pe primele locuri, vanzand peste 25 de milioane de copii.

Trupa este cunoscuta atat pentru activitatea sa umanitara, cat si pentru activismul social, fiind principalul participant la nivel mondial in campania de constientizare a traficului de fiinte umane, MTV EXIT, lansata din 2004 chiar in cadrul festivalul EXIT.

rs-the-killers-20a51a57-5f3f-473a-99dc-86e6d7d4d679.jpg

The Killers s-a format in 2001, in Las Vegas, dupa ce Brandon Flowers, solistul trupei, s-a intors complet fascinat de la un concert Oasis si a publicat un anunt intr-un ziar local, in care cauta persoane care stiau sa cante la chitara, bas si tobe. Alaturi de talentatul Brandon Flowers la voce si clape, in trupa mai canta in formula actuala, din 2003, bateristul Ronnie Vanucci, chitaristul Dave Keuning si basistul Mark Stoermer.

Trupa a primit numeroase premii pentru realizarile sale muzicale, inclusiv nominalizari la premiile Grammy, American Music Award, MTV Video Music Awards sau NME Awards. Cei patru membri au fost headlineri la toate marile festivaluri din intreaga lume sustinand totodata concerte pe  cele mai mari arene ca Madison Square Garden, sau stadioane precum Wembley.

TheKillers_700x354.jpg

Festivalul EXIT va avea loc in perioada 6-9 iulie, in spectaculoasa cetate Petrovaradin din Novi Sad, Serbia, iar 5 iulie este acum adaugata ca Ziua Zero. Toate biletele deja cumparate pot fi actualizate cu Ziua Zero, la un pret special, disponibil incepand cu 13 martie. Biletele pot fi achizitionate online, de pe MyTicket.ro. Multi alti artisti urmeaza sa fie anuntati in line-up, EXIT fiind recunoscut pentru diversitatea genurile muzicale pe care le include in program.

EXIT_Festival.jpg

Ceea ce a inceput ca o miscare de libertate a tineretului in 2000, care a darmat regimul opresiv a lui Slobodan Milosevic, s-a transformat intr-unul dintre cele mai importante festivaluri din lume, line-up-ul sau incluzand de-a lungul anilor artisti precum Red Hot Chili Peppers, Madonna, Depeche Mode, Robbie Williams, Guns'n'Roses, Arctic Monkeys, The Prodigy sau Motorhead. 

Avand in vedere ca este  singurul festival contemporan de muzica care a crescut din activismul social, EXIT va marca cei 50 de ani de la originala Summer Of Love din 1967 si va aminti celor prezenti de miscarea de pace a anilor ’60, transmitand aceleasi mesaje care si astazi sunt necesare mai mult ca oricand.1 comentariu

The Killers - headlineri in Ziua Zero la EXIT Festival
geowgweoqw
#1 -

creative environmental names
creative environmental names - Environmental contaminants are chemicals present in the environment that have a known or potential impact on human health. They may be present in food and water supplies. Processing contaminants are generated during the processing cycle of a product. They are formed when a chemical reaction takes place between the food and processing (e.g., disinfection, fermentation, heating, canning, or grilling). Examples of these contaminants include Acrylamide, PAH and Melamine.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje