Subcarpati, Gojira&Planet H, Cred ca sunt Extraterestru - concert caritabil pentru o victima a tragediei #Colectiv

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Subcarpati, Gojira&Planet H, Cred ca sunt Extraterestru vor sustine un concert umanitar in Control pe 10 februarie de la ora 21:00.

Cauza pentru care se vor dona banii stransi in urma vanzarii de bilete este Oana Rotariu, victima a tragediei #Colectiv.

Fiecare trupa va interpreta 3-4 piese, in cadrul acestui concert 100% caritabil, pentru a strange banii de care Oana, victima a tragediei #Colectiv, are nevoie pentru operatii.

Costul unui bilet este 30 lei.

Toti banii care se vor strange in urma acestui concert caritabil vor ajunge la Oana Rotariu, prin contul fundatiei deschis special pentru cauza ei de "Fundatia pentru viata".

Pe data de 30 octombrie 2015 Oana fost prezenta la concertul din clubul Colectiv, care s-a transformat intr-o adevarata tragedie.

A fost prinsa in incediu, fapt care a tinut-o doua luni in spital la terapie intensiva, in coma. A suferit arsuri de gradul 3 si 4 pe mai mult de 50% din suprafata corpului. Acum se afla in Belgia, unde are parte de proceduri medicale de recuperare a mobilitatii mainilor si de tratare a arsurilor.
Medicii si-au indeplinit misiunea de ai salva viata, Oana lupta pentru a-si continua drumul, insa procesul de recuperare dureaza aproximativ 2 ani si acesta va fi unul foarte costisitor.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje