Stefan Banica sustine un al treilea concert de Craciun

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Stefan Banica Jr. va sustine un al treilea concert de Craciun, la cererea publicului, in data de 14 decembrie la Sala Palatului incepand cu ora 19:30.

Stefan Banica a ajuns la al 13-lea an consecutiv de concerte "extraordinare" de Craciun. Dupa ce initial programase 2 concerte in 12 si 13 decembrie, cererea a fost mare asa ca va sustine si un al treilea concert.

Artistul promite ca cei care vor veni vor avea ocazia sa petreaca o seara magica, cand vor intra in atmosfera magica a Craciunului.

Stefan Banica va interpreta si piese noi, in premiera, si va avea invitati surpriza, care vor acoperi o paleta vasta de gusturi si genuri muzicale.

Biletele costa intre 60-150 de lei si se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National, Librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, Statia de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Diverta, in oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si online: vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro,eventim.ro, iabilet.ro, bilet.ro.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje