Solid Like Rock va asteapta la Cetatea Brasovului pe 14 iunie (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*Articol prezentat si sponsorizat de Solid Like Rock

Solid Like Rock petrece al 10-lea an consecutiv pe Cetatea Brasovului, a 10-a oara cand se migreaza din diferite orase cu artisti, instrumente, baruri si oameni catre unul dintre cele mai potrivite locuri cu putinta pentru o petrecere.

Cu aceasta ocazie organizatorii  va asteapta cu 2 scene, 2 soundsystem-uri, 12 ore de party, 3 headlineri internationali, 2 trupe si 9 DJ-i locali.

O sa aveti parte de un melanj de muzica buna, de la Disco, House, Broken Beats, Garage si Techno la Hip-Hop, Trap, Bass Music, Grime si Drum & Bass.

Si pentru ca line-up-ul ramane cea mai importanta parte a oricarui Solid Like Rock, asa cum mai toti artistii invitati pana acum au calcat pragul Cetatii in plina ascensiune, si cei alesi (cu suficienta atentie) sa poarte emblema S.L.R. anul acesta sunt personaje despre care veti mai auzi in viitorul apropiat.

Cu ei va facem cunostinta in continuare:

GUTS (DJ set) – FR : Guts este un francez exilat din Paris in Ibiza cu abilitati supranaturale in materie de productie de Hip- Hop, Trip-Hop si Downtempo si cu al saselea simt cand vine vorba de „digging” dupa discuri rare.

Sursa foto

MOONLIGHT BREAKFAST – Live: Pentru editia 2014 de Solid Like Rock, Moonlight Breakfast propun un show complet audio-video alaturi de Les Ateliers Nomad.

BORROWED IDENTITY – D: Putini stiu ca desi este stabilit in Germania, Borrowed Identity „imprumuta” de fapt o identitate romaneasca. La doar 23 de ani, produce o specie culta de House, influentata de „beatsmiths” legendari ca Moodyman, Larry Heard, Robert Hood sau Basic Channel.

Sursa foto

GOLAN – Live: Golan este un band format din trei artisti cu background-uri diferite: Alex, Charlie si Ernesto, ale caror cunostinte muzicale se combina de la sine, armonios.

MY PANDA SHALL FLY (DJ set) – UK: este un DJ, un live performer si un artist vizual excentric din Sri Lanka, stabilit în South London.Start-ul editiei de anul acesta Solid Like Rock se da sambata, pe 14 iunie în Cetatea Brasovului, de la ora 21:30.

Mai multe detalii gasiti aici.

Sursa foto, sursa thumbNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje