Smiley sarbatoreste 10 ani de cariera solo cu un concert aniversar

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ne-am simtit mai batrani auzind ca Smiley are deja 10 ani la activ de cariera solo. Artistul va sarbatori evenimentul intr-un mare fel, cu un concert la Arenele Romane, de 1 iunie.

Este al treilea concert de 1 iunie al lui Smiley, iar acesta promite un show cum nu s-a mai vazut, cu multa emotie, intoarceri in istoria sa artistica cu note din prezent, confesiuni muzicale, invitati speciali si multe alte surprize.

concert-smiley-arenele-romane-2.jpg

Nimic nu se compara cu felul in care ma simt in timpul concertului de 1 iunie. Si acum daca inchid ochii, ma simt acolo, pe scena aia, fericit, dupa fiecare piesa cantata. Privesc spre public, il aud, il simt, imi bate in inima si e totul ca un vis. Multumesc pentru 10 ani in care traiesc in acest vis frumos alaturi de voi si va astept sa ne cantam sufletele pe 1 iunie, la Areneā€œ, spune Smiley.

Doar 4200 de bilete vor fi puse in vanzare pentru concertul Smiley -10 ani, pentru ca publicul sa aiba loc sa danseze si sa se bucure in voie. In 2015 si 2016, concertele din 1 iunie sustinute de Smiley au fost sold-out in doar cateva saptamani.

smiley.jpg

Biletele au urmatoarele preturi:

- Earlybird la oferta: 199 lei categoria A, 129 lei categoria B, 69 lei categoria C pana pe 15 aprilie

- Presale: 219 lei categoria A, 139 lei categoria B, 79 lei categoria C pana pe 1 iunie

- La intrare: 250 lei categoria A, 150 Lei categoria B, 100 Lei categoria C  

Incepand cu data de 15 martie, biletele se vor gasi si in retelele eventim.ro si bilete.ro
1 comentariu

Smiley sarbatoreste 10 ani de cariera solo cu un concert aniversar
geowgweoqw
#1 -

vomitoxin in cattle
vomitoxin in cattle - Deoxynivalenol (DON, also known as Vomitoxin) is a sesquiterpene compound found in Fusarium graminearum (roseum), F. culmorum, and other species. As one of the most common mycotoxins, DON often occurs in many plant products, particularly in cereal crops such as wheat, corn, barley, oats and rice.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje