Slash vine la Bucuresti pe 28 iunie, intr-un concert la Arenele Romane

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Chitaristul american Slash va veni la Bucuresti pe 28 iunie, intr-un concert pe care-l va sustine la Arenele Romane. Artistul va fi insotit de Myles Kennedy & The Conspirators.

Slash este cunoscut si drept "chitaristul cu joben", dar si pentru rolul semnificativ pe care l-a avut in formatia Guns N'Roses si riff-urile si solo-urile sale care au ridicat in picioare milioane de fani din intreaga lume.

Dupa plecarea din trupa, Slash a continuat sa activeze in diferite formule - Slash's Snakepit si Velvet Revolver -, iar, din 2008, a inceput sa se concentreze asupra unei cariere solo.

In 2010, a lansat primul sau album, intitulat chiar "Slash", care s-a bucurat de acompaniamentul unor muzicieni precum Myles Kennedy, Lemmy Kilmister, Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Ian Astbury, Chris Cornell, Adam Levine, Fergie si nu numai.

Colaborarea cu Myles Kennedy, solistul formaţiei Alter Bridge, s-a prelungit si dincolo de acest album, continuand sa lucreze impreuna si pentru urmatoarele materiale: "Apocalyptic Love" (2012) şi "World On Fire" (2014).

Slash este considerat unul dintre cei mai importanţi chitaristi din istoria muzicii rock, fiind apreciat pentru talent, inovatie si charisma.


Sursa foto

In show-ul de la Bucuresti, fanii vor putea asculta piese precum: Sweet Child O'Mine", "Paradise City", "Patience", "Civil War", "You're a Lie", "Anastasia" si multe altele.

Biletele "în picioare" sunt limitate la 2.600 de bucati, pot fi achizitionate la pretul de 180 de lei, iar numarul acestora nu va fi suplimentat.

Locurile din tribuna sunt disponibile la preturile de 120 de lei, 200 de lei si 300 de lei, in functie de sector. Pana la data de 16 martie, toate categoriile de biletele vor beneficia de o reducere de 10%.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje