Selah Sue revine in Bucuresti - va concerta la Arenele Romane pe 13 mai

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Selah Sue, tanara artista din Belgia renumita pentru modul in care combina stilurile muzicale precum folk, soul si reggae, va reveni in Romania.

Cantareata va sustine un show la Arenele Romane pe data de 13 mai, intr-un turneu de promovare a albumului Reason.

Alternand eteric electro-soul-ul, trip-hop-ul si beaturi house, Selah Sue isi regaseste adevarata identitate muzicala odata cu Reason.

"Este o ecuatie cu multe variabile", spune ea.

Este, de asemenea, un echilibru perfect pe care l-a cautat in cat mai multe studiouri de inregistrare, in special in Belgia, dar si in Londra, Jamaica si Los Angeles, cu doi producatori experimentati, Dane Robin Hannibal (Little Dragon, Kendrick Lamar) si suedezul Ludwig Göransson, cunoscut pentru colaborarea sa cu pop-trio-ul HAIM si rapperul american Childish Gambino.

Selah Sue a scris si a inregistrat "Together" cu acesta din urma, o radioasa declaratie de dragoste hip-hop, invaluita de percutie urbana si synth-uri punctate.

"Am scris aceasta piesa in cateva ore, la Los Angeles. E primul meu cantec de dragoste. E visceral. Childish Gambino mi-a pus beat-urile si ritmul dezechilibrat in interpretare".

Noi abia asteptam sa o revedem, mai ales ca Sue spune: "Succesul nu mi-a vindecat ranile. Nimic nu s-a schimbat cu adevarat. E o calatorie, o batalie care va dura toata viata."

Pana pe data de 19 aprilie inclusiv, biletele costa 99 lei sau 129 lei in Golden Ring. De pe 20 aprilie pana in preziua concertului le puteti achizitiona la pretul de 120 lei sau 150 lei in Golden Ring. La intrare, biletele vor costa 140 lei sau 170 de lei in Golden Ring.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje