Seara de jazz autentic romanesc la Arcub pe 27 Iunie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La Arcub, pe 27 Iunie vom avea o seara de jazz autentic cu Sorin Zlat Trio, un proiect romanesc, o fuziune de stiluri de cool jazz, latin, post-bop si clasic.

Evenimentul poata denumirea de Jazzaj si a adunat de-a lungul timpului artisti precum Balkanamera Jazz Quartet, Ozana Barabancea, Luiza Zan feat. István Gyárfás, Atom String Quartet, Platonic Band sau Balako.

Trioul a luat nastere in 2008, avandu-i in componenta pe Sorin Zlat (pian), Razvan Cojanu (contrabas) si Laurentiu Zmau la tobe. Sorin Zlat Trio a concertat atat in tara, cat si in strainatate, la festivaluri renumite de jazz, precum Montreux Jazz Festival,Jacksonville Jazz Festival si Monaco Jazz Festival.


Sursa foto

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ARCUB (Strada Batiste numarul 14) sau online pe bilete.arcub.ro. Concertul incepe de la ora 20:00.

Pret bilete: 45 lei (Categoria I) si 35 lei (Categoria II). Elevii si studentii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje