Se lanseaza abonamentele pentru ultimele luni de stagiune la Sala Radio

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca v-ati propus sa ascultati în acest an muzica buna sau sa daruiti celor dragi un frumos cadou muzical, acum este momentul potrivit.

Orchestrele si Corurile Radio Romania va prezinta, la inceput de primavara, “oferta muzicala” de neratat pentru ultimele 3 luni de stagiune (aprilie-iunie 2016).

Turneul national “Pianul Calator” (editia a VI-a) prezentat de pianistul Horia Mihail si derulat sub titlul “Romantic Exclusiv. Chopin”, pianista romanca de talie internationala Karina Sabac care va concerta sub bagheta dirijorul olandez Marijn Simons, mult apreciatul pianist Dan Grigore care va interpreta Rachmaninov - Concertul nr. 2 pentru pian şi orchestra, sub conducerea muzicala a dirijorului rus Misha Katz sunt doar cateva dintre evenimentele ultimei perioade de stagiune la Sala Radio, pe care ati regreta daca le-ati pierde!

De asemenea, sunteti invitati la concertul “Piazzolla – o poveste autentica” cu Analia Selis – voce, Razvan Suma – violoncel, Mariano Castro – pian, Rafael Butaru – vioara si Omar Massa – bandoneon, pianistul Matei Varga va propune o Seara Brahms, Concertul în re major pentru vioara şi orchestra de Ceaikovski va fi interpretat de violonistul Gabriel Croitoru, iar violonista Sarah Nemtanu, cea care a înregistrat partitura solistica în celebra pelicula “Concertul” (regia: Radu Mihaileanu) va reveni pe scena Salii Radio pentru a canta Brahms.

Incepand de miercuri, 9 martie, puteti achizitiona abonamentele pentru ultimele 3 luni de stagiune la Sala Radio de la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteti contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.
Programul este :
- de luni pana vineri, între orele 9.00-18.00 ;
- în zilele de concert/spectacol din timpul saptamanii : 09:00-20:00 ;
- în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 şi 15:00-20:00 (casa este închisa sambata şi duminica în zilele fara concert).

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio, cu exceptia concertelor Orchestrei de Muzica Populara Radio.

Preturile la abonamente (perioada aprilie-iunie 2016):

- Abonamente de acces:
- categoria I – 445 lei
- categoria a II-a - 356 lei
- categoria a III-a –267 lei

- Abonamente cu valoare redusa (pensionari, elevi, studenti)
- categoria I redus - 267lei
- categoria a II-a redus – 214 lei


Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se achizitioneaza on-line doar prin reteaua Eventim (www.eventim.ro).
Abonamentele de acces cu pret întreg sunt disponibile şi pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si la casa de bilete a Salii Radio. Cele cu pret redus se pot achizitiona numai de la casa de bilete a Salii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie si a cartii de identitate.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje