Scandal in Beraria H: concertul Generic (Sold Out) anulat in ultima clipa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vineri, 15 ianuarie, a fost programat concertul Generic in Beraria H - anuntat la ora 20:30.

Chiar in ziua in care s-a anuntat evenimentul pe facebook a fost si sold-out, iar oamenii care au rezervat bilete (10, 15, sau 25 lei), au fost rugati sa ajunga pana in ora 21:30, ca sa nu piarda mesele rezervate.

Ora 23:00 - niste fum pe scena, nici urma de trupa

Ora 00:00 - publicul impacientat aplauda si chiuie

Ora 00:30 - cineva se urca pe scena si le spune la microfon miilor de oameni prezenti ca s-a anulat Concertul, intrucat trupa (vazand sold-outul) a cerut tarif dublu pentru a se urca pe scena, iar conducerea Berariei H a refuzat acest lucru.

Oamenii huiduie zgomotos.

Cel de la microfon se pierde si promite bere gratis la toata lumea si restituirea banilor, dupa cum puteti auzi in clipul de mai jos:

 

 

This just happened. Audio plz. Not cool.

Posted by Fara Oana on Friday, 15 January 2016

 

Pe pagina evenimentului de pe facebook, exista o serie de plangeri si nemultumiri. Majoritatea oamenilor isi vor banii inapoi pe consumatie, intrucat intre 21:30 si 00:30 "nu stai pe un pahar de apa plata".

S-au creat doua tabere: cele nemultumite de Dan Ciotoi si cele impotriva Berariei H.

La coada pentru returnarea banilor am surprins o discutie inflacarata conform careia nu a existat niciun contract intre artist si organizator.

Solistul Generic, Dan Ciotoi, a scris: "Ne pare rau fata de publicul nostru, care a venit la concertul nostru, ca nu am onorat prezenta din 15 ianuarie, dar ne-au inselat. Nu au vrut sa ne plateasca cand ne-am cerut drepturile si ne-au invitat sa plecam. Radu Dragomir, manager events, impreuna cu impresarul George Iene, ne-au invitat sa parasim incinta daca nu ne convine. Cu alta ocazie ne vom revansa fata de dumneavoastra. Nu credeti anunturile facute pe scena, este doar o prezentare a situatiei in favoarea lor."

 
3 comentarii

Scandal in Beraria H: concertul Generic (Sold Out) anulat in ultima clipa
Adri
#1 -

Comentariu nou

nu promite nici o bere gratis in clip. l-am ascultat de cateva ori si eu n-am auzit asa ceva. poate are autorul articolului urechi mai ascutite ca ale mele.

Scandal in Beraria H: concertul Generic (Sold Out) anulat in ultima clipa
Cosmin
#2 -

Redactia Metropotam

Alo, redactia? Voi nu vedeti ce articole total deziformate scriu mai marii jurnalisti de aici? Nici eu nu am auzit ceva de bere gratis, iar gramatatica este ca si moarta, saraca. Ce aveti cu ea? :(

Scandal in Beraria H: concertul Generic (Sold Out) anulat in ultima clipa
Cristi
#3 -

Comentariu nou

A fost bere gratis incepand cu ora anuntului anularii concertului (aprox 00:30). Deci nu mai stati sa arbitrati voi stirile astea daca nu va privesc direct. Probabil ca erati in pat la ora aia iar acum va dati cu presupusu

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje