S-au pus in vanzare biletele la Concursul International "George Enescu"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Editia 2016 a Concursului International George Enescu are loc intre 3 si 25 septembrie si aduce pe scena Ateneului Roman unii dintre cei mai promitatori tineri artisti ai momentului, precum si muzicieni consacrati si laureati ai Concursului, astazi, nume importante in plan international, care vor sustine o serie de recitaluri extraordinare.

Incepand cu acest an, Concursul International George Enescu se va derula intr-un nou concept, care va aduce pe scena Ateneului Roman din Bucuresti, alaturi de tinerii competitori, nume consacrate ale scenei mondiale si laureati din anii anteriori care si-au dezvoltat o cariera internationala, precum si castigatorii competitiei din 2014, atat la cele trei sectiuni instrumentale ale concursului, cat si la compozitie. Ateneul va gazdui astfel 19 concerte si recitaluri.

Etapele concursului sunt deschise publicului larg, fiind organizate astfel: etapa I (desfasurata la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti); etapa a II-a, etapa a III-a – semifinala pentru fiecare din cele trei  categorii de concurs si cele trei finale, concertul cu orchestra Filarmonicii George Enescu vor avea loc pe scena Ateneului Roman. O noutate a acestei editii este faptul ca, incepand cu etapa a II-a, concurentii vor urca pe scena Ateneului.

Dirijorii celor trei finale sunt: Alex Bloch (violoncel), Christoph Poppen (vioara), John Axelrod (pian).

Bilete pentru cele sase recitaluri extraordinare, finale (trei concerte) si gala de deschidere (biletele se achizitioneaza separat, pentru fiecare eveniment iin parte):

Categoria I – 50 lei

Categoria II – 40 lei

Bilete pentru Etapa a III-a a Concursului Enescu, care cuprinde recitaluri ale artistilor inscrisi in concurs (biletele se achizitioneaz aseparat, pentru fiecare dintre cele trei zile de concerte din Etapa III).

Categoria I – 50 lei

Categoria II – 40 lei

Bilet unic cu acces la Etapa a II-a a Concursului Enescu, care cuprinde recitaluri ale artistilor inscrisi iin concurs ce se intind de-a lungul a sase zile de Concurs (biletul unic permite accesul la TOATE evenimentele din cadrul Etapei a II-a).

Categoria I – 25 lei

Categoria II – 20 lei

Abonament cu acces la toate evenimentele din cadrul Concursului Enescu – permite accesul la recitalurile extraordinare, finale, gala de deschidere, Etapa a III-a si Etapa a II-a.

Categoria I – 400 lei

Categoria II – 300 lei

Participarea la Etapa I a Concursului, care are loc la Universitatea de Muzica Bucuresti este gratuita.

Pe aceeasi tema:


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje