Rusko, primul headliner de la Electric Castle 2014

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cea de-a doua editie a festivalului Electric Castle va avea loc in perioada 19-22 iunie 2014, la Castelul Banffy, din Bontida, judetul Cluj.

Foreign Beggars, Dub Pistols, Oliver Koletzki si Wilkinson sunt primele nume anuntate de organizatori, iar acestia anunta ca peste 100 de artisti vor concerta pe scena evenimentului.


Sursa foto

Astfel, primul headliner anuntat este Rusko, producator de dubstep din Leeds. El a dat lovitura cu Cockney Thug, cantec preluat de Pete Tong, Switch, Diplo si Santogolg si remixat de Drop the Lime si Scratch Perverts.

Rusko a avut concerte peste tot in lume, iar in vara lui 2014, dj-ul va veni pentru prima oara in Romania, pentru a dezlantui spiritele celor prezenti la festival.


Sursa foto

Abonamentele promotionale pentru editia 2014 au fost puse in vanzare din 24 octombrie, la pretul de 135 de lei pentru toate cele patru zile de festival. Pretul este valabil pentru toate abonamentele achizitionate pana in 20 decembrie. Taxa de campare va fi de 30 de lei. Abonamentele pot fi cumparate de pe eventim.ro, din reteaua Eventim, de la partenerii oficiali ai festivalului si cu ajutorul aplicatiei mobile Electric Castle (iOS si Android).

Rusko - Everyday (Netsky Remix)

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje