Rusko nu mai vine la Electric Castle, un semn de intrebare si la Die Antwoord

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Rusko, unul dintre cei mai asteptati artisti din line-up-ul Electric Castle, a anulat, din motive de sanatate, mai multe show-uri printre care si cel de la Electric Castle.

"Rusko este un artist pe care ni l-am dorit enorm, tocmai pentru ca era o premiera in Romania si voi il doreati foarte mult. Din pacate, el a fost lovit de niste probleme de sanatate si a fost nevoit sa isi anuleze mai multe show-uri printre care si Electric Castle", au anuntat organizatorii festivalului. 

Rusko le-a transmis un mesaj fanilor din Romania:

"Hello Romania! With regret I inform you that I am unable to play at this year's Electric Caste Festival. Due to an unexpected health problem I will have to cancel my show at the festival along with several other shows following next week in Europe. I am very sorry I will have to miss my first visit to Romania and especially my show at Electric Castle... I hope I'll have another chance at playing this festival next year."

In locul lui Rusko, organizatorii Electric Castle au reusit sa-l convinga pe Dub FX sa vina in formula live. Suntem siguri ca Dub FX o sa faca un show minunat, dar a mai fost deja de foarte multe ori in Romania, iar Rusko reprezenta o premiera pentru care multi bucuresteni s-ar fi deplasat pana la Cluj.

In acelasi timp, un alt headliner al festivalului este cu semnul intrebarii: Die Antwoord. Trupa africana a anulat deja cateva concerte din aceasta perioada, tot din motive de sanatate.

Cu toate acestea, organizatorii festivalului au confirmat ferm ca Die Antwoord vor veni la Electric Castle. Insa, daca problemele de sanatate ale lui Ninja se agraveaza, organizatorii nu au ce sa mai faca.

Speram totusi ca Die Antwoord sa ajunga in Romania, la Electric Castle.

Dub FX - Love Someone

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje