Robin and the Backstabbers, byron, The Amsterdams canta pe aceeasi scena

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vineri seara, pe 19 februarie, de la ora 21:00 pregatiti-va de un mix live intens. Vor urca pe scena trupele The Amsterdams, byron si Robin and the Backstabbers.

Unde? In Fratelli Studios.

Robin and the Backstabbers au incheiat anul 2015 lansand noul videoclip „Cosmonaut” de pe mult asteptatul volum secund al trilogiei Bacovia Overdrive, „Arhanghel’sk”.

Aparut in primavara anului trecut, noul album contine 14 piese despre scafandri, mirese si ingeri, case in flacari si cantece duse de vant. Discul a creat valuri de entuziasm si de controversa, trupa strangand peste 1500 de oameni la concertul de lansare de la Halele Carol – cu siguranta unul dintre cele mai importante si mai reusite evenimente de pana atunci ale trupei.

Robin and the Backstabbers – Cosmonaut

byron promoveaza in prezent cel mai nou disc, lansat la casa de discuri Universal Music Romania; „Eternal Return” a fost inregistrat in High Resolution la Dublin in celebrele studiouri Windmill Lane, mixat la Bucuresti de catre Dan Georgescu si masterizat la Londra la Abbey Road de catre Frank Arkwright, care a mai lucrat cu New Order, Joy Division, Blur, Arcade Fire si altii.

Noul album are 12 piese corespunzand fiecare unei luni a anului si este, in linii mari, o poveste despre ciclicitate, cu motive preluate din istorie si mitologie.

Sound-ul trupei a evoluat de asemenea, byron sunand mai abraziv, mai melodic si mai modern ca oricand.

byron – Marea

The Amsterdams s-au infiintat in 2005, canta un mix indierock si electronic pop si au sustinut concerte in Marea Britanie, India, Franta, Spania, Italia, Croaţia, Olanda si Ungaria, cantand de asemenea in deschidere pentru The Cranberries, Wolf Parade, Nazareth si Handsome Furs.

In prezent trupa lucreaza la un nou album de studio, cel de-al cincilea, iar pe 19 februarie la Fratelli vor lansa un nou single.

The Amsterdams – The Great Fire

Biletele la concert sunt in numar limitat, se gasesc in reteaua www.iabilet.ro (magazinele SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, automatele Zebra Pay) si costa 40 de lei pana pe 31 ianuarie si 50 de lei de pe 1 februarie pana in ziua concertului inclusiv.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje