Robert Glasper: Ultimul concert din seria Jazz Night Out 2016

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Seria Jazz Night Out 2016 se incheie cu un spectaculos concert al pianistului american Robert Glasper.

La Jazz Night Out au concertat anul acesta in Bucuresti  unii dintre cei mai apreciati artisti ai lumii: Joshua Redman, Anouar Brahem, Omar Sosa, Dhafer Youssef, Hindi Zahra sau Victor Wooten.

Finalul de an este rezervat pianistului american Robert Glasper, care la 38 de ani este deja o prezenta nelipsita de la marile festivaluri de jazz ale lumii.

Pianistul va concerta in premiera in Romania pe 28 noiembrie in Bucuresti la Sala Radio in cadrul seriei de concerte Jazz Night Out organizate de Twin Arts.

Cu trei nominalizari si doua premii Grammy castigate pentru Best R&B album in 2013 si Best Traditional R&B Performnace in 2015, Glasper a colaborat cu nume grele ale industriei muzicale:  Erykah Badu, Kanye West, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Norah Jones, Stevie Wonder, Hindi Zahra sau John Scofield.

In 2015, Robert Glasper a compus muzica si  aranjamentele instrumentale pentru filmul biografic Miles Ahead despre Miles Davis, artist care a avut un impact hotarator asupra sa.

In  septembrie 2016 artistul si-a lansat al zecelea  disc, ArtScience pe care il va prezenta in Bucuresti alaturi de grupul sau, Robert Glasper Experiment.

Suntem deja pregatiti pentru un show imprevizibil cu cel mai cool pianist american contemporan. Avem in program o calatorie care sa ne poarte in cele mai neasteptate zone muzicale, de la jazz la neo-soul, hip-hop, gospel, R&B + piese Nirvana, Soundgarden sau David Bowie.

Program & Bilete

Bucuresti: 28 noiembrie  2016, ora 20:00, Sala Radio. Accesul in sala se face incepand cu ora 19:30.
Biletele pentru acest eveniment costa 115, 135, 155 de lei, in functie de categorie, si pot fi cumparate din reteaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV, CinemaPro) si online pe www.eventim.ro

Cluj-Napoca: 29 noiembrie 2016, ora 20:00, sala Auditorium Maximum.
Accesul in sala se face incepand cu ora 19.00.
Biletele pot fi cumparate cu 85, 110 si 135 de lei de pe eventim.ro si de pe biletmaster.ro: goo.gl/1WwsZg.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje