Rihanna si-a ales artista din Romania care-i va canta in deschiderea show-ului de la Bucuresti - DELIA

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa cum bine stiti, Rihanna va veni in Romania si va sustine un concert pe 14 august in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Vedeta in varsta de 28 de ani si-a ales deja artistul care-i va canta in deschidere si este vorba despre a noastra DELIA.

2.png

Delia a aflat vestea in culisele de la emisiunea X Factor si i s-a spus ca a fost "alegerea artistului si a managementului."

Ai fi ipocrit daca nu ai recunoaste ca te simti mandru, ca e o confirmare, ca inseamna mult pentru tine, pentru oricine ar insemna.
Nu stiu de cate ori o sa vina Rihanna in Romania, dar e foarte bine sa fiu prezenta, mai ales pe scena, pe scena ei, a spus Delia.

1.jpg

Ea este si o mare fana a cantaretei internationale:

Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertatii. Se vede prin tot ce canta, cum se imbraca, cum se comporta ca e, pe langa un artist adevarat, o voce a generatiei noastre.
Si cand spun voce, nu ma refer doar la calitatile vocale, ci si la modul in care a reusit si reuseste in continuare sa influenteze milioane de oameni cu spiritual ei liber si frumos. Ma simt onorata sa cant in deschiderea concertului ei.

4.jpg

Delia a mai facut acest lucru si pentru un alt mare artist - ea a cantat in deschiderea lui Robbie Williams, atunci cand britanicul a venit in Bucuresti in 2015.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje