Retro si electro swing la WonderDay cu trupa Tape Five

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 29 iunie, in cadrul festivalului WonderDay, stilurile retro si electro swing vor prinde noi dimensiuni: renumitul proiect artistic international TAPE FIVE se alatura lui Asaf Avidan si Noorei Noor pe afisul acestei editii!

TAPE FIVE este unul dintre cele mai cunoscute proiecte muzicale internationale de swing si electro-swing ce combina o paleta larga de valente ale celor doua genuri carora le adauga puternice influente de bossanova, latino si nu jazz, intr-o interpretare retro alerta si distincta.

Format in 2006 in Germania de catre producatorul, compozitorul si instrumentistul Martin Strathausen, proiectul este unul colectiv ce reuneste artisti din toate colturile lumii.

Cu un album de debut ce a inregistrat vanzari record in Europa, Statele Unite si Asia si patru materiale discografice la activ, TAPE FIVE a fost mentionat in peste 750 de compilatii, in timp ce numeroase piese ale trupei au fost folosite in clipuri publicitare din toata lumea, in special in Japonia unde proiectul se bucura de un succes impresionant.

Muzicienii TAPE FIVE sunt originari din Anglia, California, Siberia, Italia, Franta, Brazilia, Africa de Sud si...Romania, o parte din componentii trupei remarcandu-se de-a lungul carierei si prin colaborari cu artisti consacrati precum Barry White, Lionel Ritchie, Brecker Brothers, Django Reinhardt jr., Marty Pellow, Nils Landgren, The Flying Pickets, US3, Karl Frierson si multi altii.

1

In ultima duminica a lunii iunie, domeniul Mogosoaia va fi cuprins de frumusetea si unicitatea unui eveniment-concept, primul de acest gen din tara: WonderDay. Evenimentul va aduce in prim plan concertele live de exceptie ale unor artisti aflati pentru prima data in Romania, dar si productii artistice originale, intr-un spatiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiintalnite, instalatii luminoase spectaculoase si elemente fantastice ce vor prinde viata timp de o zi!
Acces General: 139 lei

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje