Red Music Festival - un nou festival de muzica elecronica va fi organizat in Brasov

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Festivalurile de muzica electronica sunt la mare cerere in Romania, asa ca daca piata a avut loc si de Electric si de Untold, de ce sa nu incerce si Brasovul ceva?

O asociatie inregistrata in Craiova este interesata de organizarea unui festival de muzica electronica in Brasov in luna iulie a anului viitor.

Proiectul prevede ca printre artistii care vor canta la Brasov, pe o scena amplasata in parcarea Coresi Shopping Resort, se vor afla Tiesto, Armin Van Burren, Afrojack, Alan Walker, The Chainsmokers, Martin Garrix etc.

1__Medium_.jpg

Organizatorii mai propun amplasarea unor scene secundare in Parcul Tractorul, la Cetatuie, in zona fostului Stadion Municipal, in Centrul Civic, dar si in Poiana Brasov.

Red Music Festival urmeaza sa se desfasoare in municipiul Brasov in perioada 17 – 23 iulie 2017, zilnic intre orele 10:00 – 04:00 sau 10:00 – 01:00.

Evenimentul in ansamblul sau, urmeaza sa se desfasoare intr-un complex de manifestari artistice, culturale si sportive precum : – concerte muzicale (Electronic Dance Music – Muzica electronica) – concursuri si competitii – workshop-uri – proiectii filme – Street Dance – Beat box – Sport: Role, Bike, Street Ball, etc., arata organizatorii in proiect, conform bizbrasov.ro.

2.jpeg

Acestia estimeaza ca festivalul va atrage 40.000 – 70.000 de participanti in fiecare zi. Bugetul festivalului este estimat la un milion de euro.

Ce ziceti, v-ar tenta sau nu?
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje