QuartFest in Cluj Napoca - festival de muzica dedicat pasionatilor de jazz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vara e pe terminate si odata cu ea si distractia unui festival. Dupa 3 luni pline de evenimente misto, cum au fost Untold, Electric CastleWaha, Green Sounds sau Summer Well, finalul lui August vine cu un alt eveniment fain organizat in Cluj Napoca, orasul care a imbratisat anul acesta o serie de festivaluri mari.

Pentru iubitorii de jazz este ocazia perfecta de a asculta muzica clasica, jazz, dar si coveruri din ultimii ani, la festivalul QuartFest.


Sursa foto

Ce inseamna QuartFest?

QuartFest este primul festival din Romania si printre putinele din Europa care uneste cvartetele de coarde si promoveaza muzica de camera intr-un spatiu mai putin obisnuit.

La Quartfest 2015, prin muzică, și statuile prind viață. Vino și tu!

Posted by Asociatia Teatrul Imposibil on Monday, August 17, 2015

Festivalul este organizat in 3 seri, intre 28 si 30 August, in Parcul Central din Cluj-Napoca, la Casino - Centrul de Cultura Urbana, unde vor concerta cvartete romanesti cunoscute la nivel national si international.

La cea de a doua editie a festivalului vor participa: Grazioso (Targu-Mures), Eufonia String (Cluj-Napoca), Vates Quartet (Cluj-Napoca), Arpeggione (Bucuresti), Artes Quartet (Iasi), Chromatic (Bucuresti), Four Seasons (Cluj-Napoca), Napocensis (Cluj-Napoca) Rua (Cluj- Napoca).

Accesul la eveniment este liber, iar accesul se face de la ora 19:00.

Program

Vineri: Grazioso, Arpeggione si Four Seasons.

Sambata: Eufonia String, Napocensis si Artes Quartet.

Duminica: Vates Quartet, Chromatic si Rua.

 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje