Program si reguli de acces pentru concertul Korn la Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fanii Korn se pregatesc deja de concertul de la Arenele Romane din seara asta, in deschiderea caruia ii vom auzi pe cei de la Coma, Implant pentru refuz, Point Black si DJ Hefe.

Organizatorii au facut publice detalii legate de program, inclusiv reguli de acces de care trebuie sa tinem cont pentru ca desfasurarea concertului sa aiba loc in mod corespunzator.


Sursa foto

Posesorii de bilete early entry vor putea intra mai devreme, incepand cu ora 17:30. La ora 18:00 va incepe primul set al serii, cu DJ Hefe & Planet H, urmati de trupele Implant Pentru Refuz, Point Blank si Coma. Korn va urca pe scena in jurul orei 21:30.

Este important sa stiti ca locurile de parcare sunt limitate, motiv pentru care puteti merge cu Uber, gratuit, daca aveti bilet cumparat si in baza codului kornlive. Codul este disponibil catre si dinspre Arene, doar astazi, 3 August, pentru utilizatorii noi de Uber.

Alte reguli de acces:

- Biletele costa 180 de lei la intrare

- Din cauza lipsei locurilor de parcare in zona, organizatorii recomanda pentru deplasare folosirea mijloacelor de transport in comun sau a serviciilor de ridesharing. In acest sens, Uber vine in ajutorul fanilor Korn si pune la dispozitie, in baza codului kornlive, curse gratuite catre si dinspre locatie in ziua evenimentului pentru cei ce si-au cumparat bilet la concertul Korn. Codul va fi valabil doar in ziua evenimentului, 3 august, catre sau dinspre Arenele Romane, pentru utilizatorii noi pe platforma Uber.

- In caz de ploaie, pentru ca evenimentul se desfasoara in aer liber, organizatorii recomanda spectatorilor sa foloseasca pelerine de ploaie, accesul cu umbrele in spatiul de eveniment fiind interzis din motive de siguranța. In situatia in care vremea devine nefavorabila, spectatorii sunt rugați sa nu intre in panica si sa nu blocheze culoarele acoperite din dreptul cailor de acces/iesire.

- In zona de concert nu va fi permis accesul cu: bauturi si produse alimentare cumparate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, bauturi sau mancare, animale de companie, rucsacuri, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

- Jetoane pentru bauturi si mancare.: Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele din spațiul de concert vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie. In cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi rascumparate fie in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 23:15, fie pana la finalul lunii august, prin trimiterea unui email la adresa office@eventjobs.ro.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje