PLUM, un nou festival de muzica electronica la Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Va povesteam ieri despre noul festival care va aparea in toamna la noi.

Acum a venit momentul sa va spunem si despre ce e vorba: PLUM Festival, o noua experienta pentru peisajul muzical de la noi, va avea loc pe 25-26 septembrie 2015 la Bucuresti.

Printre numele care vor fi prezente la eveniment se numara Dj Fresh, Breach, Digitalism, Henrik Schwarz, Miss Kittin, Phaleh, PillowTalk, Jasper James, Laura Jonesc, Woz, Golan, Silent Strike, Khidja, Nopame, Ada Kaleh, The Model si Fouchat.

PLUM se vrea a fi un festival boutique de muzica electronica ce reinventeaza ideea de party. El va dura doua zile si va avea peste 5 de artisti invitati. Concertele vor avea loc pe doua scene, iar publicul va avea acces si la o zona de lounge.

Deocamdata nu stim locatia, singura informatie pe care o avem fiind aceea ca intreg evenimentul se va tine intr-un decor bucurestean semi-industrial.

Biletele pentru prima editie PLUM Festival sunt disponibile in numar limitat, pretul in presale fiind de 112 lei plus comisioane.

Pentru cine nu stie deja, metropotam vine in ajutorul celor mai comozi dintre voi si se poate ocupa sa iti procure biletele, prin serviciul de concierge oferit membrilor sai. Serviciul acesta este parte dintr-o lista mai mare de beneficii misto de care orice membru din clubul metropotam poate profita. Costul este de 99 de lei pe an si de aici te poti activa.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje