Playground for education - concerte Suie Paparude, Les Elephants Bizarres, Coma si jocuri de copii si oameni mari

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cum vi se pare un eveniment la care sa va jucati in cadrul unui concert? Daca va surade ideea, atunci va invitam la Playground for education.

Asociatia "Ajungem MARI" implineste 1 an, asa ca ne invita la sa ne jucam jocuri de copii si oameni mari, in timp ce-i ascultam pe Suie Paparude, Les Elephants Bizarres, Coma, Pixels, Harlequin_Jack.

Totul are loc pe data de 28 mai, la Beraria H din Bucuresti.

"Ajungem MARI" sustine educatia copiilor din centrele de plasament si sustin ca prin joc si metode interactive le transmite acestora cunostinte si valori, ii invata sa comunice si ii incurajeaza sa fie creativi si sa-si doreasca mai mult.

"Ne "testam" cunostintele de matematica, romana si engleza prin concursuri de “Google Translate”, recitat poezie cu baloane cu heliu, rezolvat probleme cu probabilitati de oameni mari si multe altele. Vor fi prezente si jocurile copilariei: elasticul, coarda, “1, 2, 3, la perete stai”, TOMAPAN, sotron, telefonul fara fir si lista continua", scriu organizatorii pe pagina event-ului.

1

Biletele costa 15 lei, iar fondurile  obtinute din taxa de participare vor fi folosite pentru finantarea proiectului de voluntariat pana la finalul anului: rechizite si materiale educationale care ii ajuta pe voluntari sa faca orele cat mai interactive si interesante pentru cei peste 400 de copii.

O initiativa frumoasa si cu scop nobil. Cum vi se pare?
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje