Placebo aniverseaza 20 de ani de cariera printr-un concert la Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Placebo, una dintre cele mai apreciate si influente formatii ale ultimelor decenii, a ales sa celebreze 20 de ani de cariera printr-un concert special in Romania.

Asa ca pe 28 iunie, la Arenele Romane, publicul ii va insoti pe Brian Molko, Stefan Olsdal & co. intr-o calatorie retrospectiva parcurgand 20 de ani, 7 albume de studio incluse in top 20 si zeci de amintiri. 

317695-0.jpg

In plus, se pare ca avem o ultima sansa de a auzi in concerte piese consacrate ca Pure Morning, English Summer Rain sau Black Eyed:

Sa zicem doar ca setlistul va cuprinde piese pe care am jurat ca nu o sa le mai cantam vreodata. Fanii au fost foarte rabdatori cu noi din moment ce nu am cantat decat rareori cele mai de success materiale ale noastre, astfel ca am decis sa le oferim ceea ce vor sa auda. Aniversarea a 20 de ani reprezinta momentul perfect pentru asta. Turneul este dedicat fanilor nostri, dar este o sansa si pentru noi sa ne revizuim inceputurile. Deci, daca vreti sa ne vedeti cantand “Pure Morning” sau “Nancy Boy”, piese pe care nu le-am mai nterpretat in aproape 10 ani si s-ar putea nici sa nu o mai facem in viitor, va asteptam la concerte! V-am pregatit si alte surprize”, a declarat Brian Molko despre turneu.

img_2260551_thumbs_660x370_3736461.jpg

Primii cumparatori de bilete vor avea la dispozitie si pachete speciale:

Pachetul "The Better Friend"

- este disponibil in numar limitat;
- ai acces mai devreme cu 30 de minute in incinta locatiei, sa te asiguri ca vei sarbatori cei 20 de ani cat mai aproape de Brian Molko si Stefan Olsdal;
- primesti o insigna creata special pentru a marca acest eveniment, pe care esti sfatuit sa o porti la vedere pentru ca ar putea iti aduca si mai multe surprize;
- primesti un breloc creat special.
- primesti si o bautura numai buna pentru a stinge setea.

1484555652.jpg

Dupa epuizarea pachetului de presale ”The Better Friend” , va fi disponibil pachetul ”A Friend Indeed”, in care vor fi incluse urmatoarele:

-  vei avea o intrare separata, rezervata doar posesorilor de bilete “A Friend Indeed”.
-  primesti o insigna creata special pentru a marca acest eveniment, pe esti sfatuit sa o porti la vedere pentru ca ar putea iti aduca si mai multe surprize.
-  primesti un breloc creat special.

1484555682.jpg

Dupa epuizarea celor doua pachete, vor fi disponibile bilete de acces general la pretul de 190 de lei pana la data de 27 iunie, si la pretul de 220 de lei in ziua concertului.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje