Pianistul american Robert Glasper – De la Casa Alba la Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pianistul american Robert Glasper a concertat la Casa Alba in cadrul evenimentului South by South Lawn, un festival de o zi ce a reunit creatori si inovatori din arta si tehnologie.

Robert Glasper si basistul Derrick Hodge au raspuns astfel invitatiei cunoscutului rapper Common, care impreuna cu alti trei muzicieni a sustinut la resedinta presedintelui Obama un concert din seria Tiny Desk Concerts organizata de National Public Radio, in care piesele interpretate au atins teme sensibile si actuale precum politica si injustitia sociala.

Castigator a doua premii Grammy, artistul va concerta in premiera in Romania pe 28 noiembrie in Bucuresti la Sala Radio in cadrul seriei de concerte Jazz Night Out.

Pe 16 septembrie artistul si-a lansat al zecelea  disc, ArtScience pe care il va prezenta in Bucuresti si Cluj Napoca alaturi de grupul sau Robert Glasper Experiment, din care fac parte Derrick Hodge-bass, Mark Colenburg-tobe si Casey Benjamin – vocoder si saxofon

Robert Glasper a compus muzica si  aranjamentele instrumentale pentru filmul biografic Miles Ahead despre Miles Davis, artist care l-a influentat major.

Pianistul a colaborat cu mari nume ale showbiz-ului mondial: Erykah Badu, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Norah Jones, Stevie Wonder, John Scofield.

Program & Bilete
Bucuresti: 28 noiembrie  2016, ora 20:00, Sala Radio. Accesul in sala se face incepand cu ora 19:30.

Biletele pentru acest eveniment costa 115, 135, 155 de lei, in functie de categorie, si pot fi achizitionate din reteaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV) si online pe www.eventim.ro.

Cluj-Napoca: 29 noiembrie 2016, ora 20:00, sala Auditorium Maximum. Accesul in sala se face incepand cu ora 19.00. Biletele pot fi cumparate cu 85, 110 si 135 de lei de pe eventim.ro si de pe biletmaster.ro: goo.gl/1WwsZg.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje