Philip Glass & Kronos Quartet - Dracula : The Music & Film la Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Aseara a fost sold out. Asa ca azi se mai tine un concert-spectacol. Este vorba despre Philip Glass & Kronos Quartet - Dracula : The Music & Film - Finale in premiera in Romania la Teatrul de Vara Herastrau de la 21:30.

Legendarul compozitor american nominalizat la Oscar, PHILIP GLASS, si KRONOS QUARTET, distins cu un premiu Grammy, vine la Bucuresti pentru a interpreta LIVE un cine-concert spectaculos care a facut inconjurul lumii: Dracula : Muzica si Filmul.

DRACULA : MUZICA SI FILMUL este un spectacol inedit, care prezinta proiectia filmului-cult redigitalizat Dracula (1931) impreuna cu coloana sonora compusa special pentru pelicula in anul 1998 de legendarul Philip Glass si interpretata LIVE chiar de compozitor, alaturi de Kronos Quartet.

O poveste despre pasiune si latura noastra intunecata, spectacolul sparge conventiile si creeaza o experienta culturala exceptionala.

Spectacolul a fost interpretat cu casa inchisa la Opera din Los Angeles, la New York si la Londra. In anul 2012, Universal Pictures a inclus Dracula – Muzica si Filmul in seria de manifestari prin care a sarbatorit 100 de ani de la infiintare.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje