Philip Glass & Kronos Quartet - Dracula : The Music & Film la Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Aseara a fost sold out. Asa ca azi se mai tine un concert-spectacol. Este vorba despre Philip Glass & Kronos Quartet - Dracula : The Music & Film - Finale in premiera in Romania la Teatrul de Vara Herastrau de la 21:30.

Legendarul compozitor american nominalizat la Oscar, PHILIP GLASS, si KRONOS QUARTET, distins cu un premiu Grammy, vine la Bucuresti pentru a interpreta LIVE un cine-concert spectaculos care a facut inconjurul lumii: Dracula : Muzica si Filmul.

DRACULA : MUZICA SI FILMUL este un spectacol inedit, care prezinta proiectia filmului-cult redigitalizat Dracula (1931) impreuna cu coloana sonora compusa special pentru pelicula in anul 1998 de legendarul Philip Glass si interpretata LIVE chiar de compozitor, alaturi de Kronos Quartet.

O poveste despre pasiune si latura noastra intunecata, spectacolul sparge conventiile si creeaza o experienta culturala exceptionala.

Spectacolul a fost interpretat cu casa inchisa la Opera din Los Angeles, la New York si la Londra. In anul 2012, Universal Pictures a inclus Dracula – Muzica si Filmul in seria de manifestari prin care a sarbatorit 100 de ani de la infiintare.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje