Peste 400 de oameni au donat sange in schimbul biletelor la Untold - centrul de transfuzii a ramas fara spatiu de stocare

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Stim deja ca toata lumea vrea la Untold - si organizatorii stiu asta, pentru ca ne-au oferit diverse modalitati prin care sa putem ajunge la festival.

Vor merge tinerii care au luat bacul cu 10, acum merg donatorii de sange. O initiativa buna, care a avut ecou si in presa internationala.

Clujenii au profitat la maxim de aceasta ocazie si au mers sa doneze sange in schimbul biletelor la Untold.

Peste 400 de oameni s-au prezentat, marti, sa doneze sange la Centrul de Transfuzii (CTS) Cluj in schimbul unor bilete gratuite de o zi la Untold Festival, insa doar 150 au fost preluate, celelalte persoane fiind reprogramate, deoarece capacitatea de stocare in unitatea medicala a fost depasita.

Campania de donare de sange s-a prelungit pana vineri, desi finalul era programat pentru marti, pentru ca numai 150 de oameni au reusit sa doneze sange in timpul alocat.

Acestia au si primit biletele gratuit, pe loc, ceilalti fiind trecuti pe lista de asteptare, urmand ca apoi sa primeasca si ei biletele pe o zi gratis.

Cei care se prezinta astazi in Cluj pentru a dona sange vor primi numai o reducere la bilet, adica un abonament de patru zile va costa 199 de lei.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje