Patricia Kaas va concerta in 2017 si la Bucuresti si la Timisoara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Patricia Kaas revine in Romania la patru ani distanta de la ultima sa intalnire cu fanii romani, cu doua concerte: pe 24 iunie, la Bucuresti, Sala Palatului si pe 26 iunie, la Timisoara, Parcul Rozelor.

Artista a pornit in turneul de promovarea a celui mai recent album auto-intitulat, un proiect cu o noua abordare muzicala.

Artista a suferit in ultimii doi ani (perioada in care a disparut din sfera muzicala) de sindromul burnout, insa a reusit sa profite cumva de aceasta perioada si s-o transforme intr-un punct de renastere artistica si personala.

1.jpg

Asa a iesit primul album omonim din cariera sa, al zecelea disc de studio, prima colectie de titluri originale dupa 13 ani. Un nou drum, o noua viata, o noua abordare muzicala.

Discul a fost lansat in 2016, anul in care artista a implinit varsta de 50 ani.

Este o noua calatorie a vietii mele spre femeia care sunt astazi, femeia care se simte bine in pielea ei si care se uita cu placere in oglinda. Dupa 30 de ani de cariera, nu mai exista bariere. Am dat frau tuturor sentimentelor, tuturor gandurilor, spune Patricia.

2.jpg

Primul extras pe single a fost "Le Jour et l’heure", piesa care deschide albumul. "Madame tout le monde", o bijuterie pop amuzanta, are un videoclip menit s-o reinventeze pe Kaas, regina cabaretului si a pieselor cafe-concert. "Adele" este adolescenta care invata ca intr-o lume a barbatilor, trebuie sa lupte de doua ori mai mult pentru a se impune. Interpretarea intima, blues a Patriciei este pur si simplu tulburatoare.

Chitara acustica subtila a lui Fin Greenall, liderul grupului britanic Fink si influentele sale (John Legend, Amy Winehouse), fac din aceasta piesa extrem de melodica un moment suspendat in timp, special.

Prima artista de origine franceza care a semnat cu gigantul Live Nation, Patricia a incetat sa mai fie "femeia care fuge", marcata de doliu timpuriu, care si-a gasit refugiul in munca si dragostea publicului pentru a evita mai bine confruntarea cu durerea sa agonizanta.

Cu o noua deschidere catre viata, cu incredere in gusturile si aspiratiile sale, aceea care pacatuise pana in prezent prin prea multa umilinta s-a recunoscut, emotionata, in noul trib muzical pe care Lamblot Bertrand, directorul sau artistic, l-a adunat cu rabdare in jurul ei.

Biletele intra in vanzare pe data de 13 februarie de la ora 09:00, si sunt disponibile la preturile de 120, 150, 200, 250, 300, 350 lei (Bucuresti) sau 80, 120, 160, 200, 240, 300 lei (Timisoara)  in functie de distanta fata de scena.

8.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje