Party la Jam Stage: The show must go on / Kosta, Funk Flow, Calin, John Riley

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe Florin Rosu il stiu de ani de zile de la evenimentele muzicale din Bucuresti, era nelipsit de la concerte, festivaluri si party-uri. Inca de atunci isi dorea sa faca ceva care sa schimbe industria muzicala si, mai ales, sa aduca printr-o experienta online live trupe tari pentru care organizatorii nu au bani.

Asa a luat nastere conceptul de viLive care, in prezent, are nevoie de sustinere. Florin a investit deja tot ce avea. Dar se pare ca nu a fost suficient.

Un prim pas spre revitalizarea conceptului este partyul de pe 13 aprilie din Jam Stage.

Sebastian Olar, admin de eveniment:

Pe 11 e ziua lui Flow şi pe 13 e ziua lui Kosta. Doi pricepuţi în muzică - era clar că o să se întâmple o petrecere. Călin şi John Riley şi-au anunţat de asemenea prezenţa şi suportul pentru un party memorabil... şi pentru Flow.

Pentru că petrecerea mai are o calitate specială: ea îşi propune să marcheze şi întoarcerea lui Flow în proiectul lui minunat: viLive.

Un proiect cu mare potenţial, despre care un production manager de la Tomorrowland îmi zicea că va funcţiona cu o singură condiţie: să creeze conexiunea emoţională dintre artist şi audienţă. Şi eu cred că Flow ştie cum să facă asta, pentru că simte muzica.

So... hai să bem, să dansăm pe ritmuri de la Funk Flow, Kosta / Duro Disco, John Riley şi Călin (jumătate din Fjordisco) şi să investim în reîntoarcerea lui Flow. 😉

Donation: cât te lasă inimaNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje