Parov Stelar la Bucuresti in iunie 2017

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Parov Stelar va sustine un concert la Arenele Romane, pe 16 iunie 2017, incepand cu ora 19:00. Austriacul  Parov Stelar vine la Bucuresti insotit de intreaga sa trupa pentru a promova noul sau material discografic, intitulat sugestiv "The Burning Spider".

Alaturi de Parov Stelar si Wax Tailor, pe scena vor urca talentatii baieti din trupa Golan, care pregatesc un show live dedicat albumului de debut "Intro", iar seara e completata in deschidere de Oktopus.

Marcus Fuereder sau Parov Stelar pe scena provine din Austria, insa e celebru in toata lumea. Considerat fondatorul stilului “Electro Swing”, Parov Stelar Band a creat muzica si pentru filme, reclame si seriale. "Kiss Kiss" si "Rough Cuts" i-au creat un traseu bine definit pe scena muzicii electronice, cu un sound unic si o abordare diferita asupra productiei muzicale, precum si combinatii surprinzatoare de stiluri.

Au urmat apoi mai multe materiale discografice ca Seven and Storm (2005), Shine (2007), Coco (2009), The Princess (2012), The Invisible Girl (2013), The Art of Sampling (2013), The Demon Diaries (2015) si peste 20 EP-uri, ce i-au consolidat renumele deja impamantenit in marile comunitati de fani.

Peste 600 de show-uri live pe toate scenele lumii, dintre care o serie sold-out, toate marile festivaluri Coachella (US), Glastonbury (UK), Sziget (HU), Hurricane/Southside, Lollapalooza (DE), Rock Werchter, Pukkelpop (BE), Vieilles Charrues, Solidays (FR), Zurich Open Air, Untold (RO) i-au avut ca invitati, fiind insa cap de afis in cadrul La Fete the L’Humanite din Paris, unde au concertat in fata a 100,000 de oameni.

Pana si colaborarile ii fac cinste austriacului – Tony Bennett & Lady Gaga, Marvin Gaye, Lana Del Rey, Bryan Ferry, AronChupa.

Cu peste 1 milion de fani pe Facebook si peste 100 milioane de vizualizari pe Youtube, piesele Parov Stelar sunt unice prin sound, fiind selectate in peste 700 de compilatii sau au fost redate in reclame la produse Premium, aducandu-i artistului 7 premii Amadeus, care il aseaza pe pozitia de cel mai de succes artist austriac la nivel international.

Noul material discografic plimba formatia pe intreg mapamondul, din Australia si Noua Zeelanda in toata Europa. Noua experienta este conturata prin piesele de pe mult-asteptatul album "The Burning Spider” ca Grandpa's Groove, Mama Talkin' si Cuba Libre, plus ritmuri blues ce amintesc de Muddy Waters si Lightning Hopkins.

Francezul Wax Tailor, aflat alaturi de trupa sa in turneul extins de promovare a noului album "By Any Beats Necessary" face si el o oprire pe scena arenelor din Parcul Carol. Wax Tailor reprezinta una dintre cele mai proeminente personalitati din lumea electro hip-hop si downtempo, fiind unul dintre ambasadorii de pret al trip-hop-ului frantuzesc, dar si al scenei internationale. Un artist independent prin excelenta, Wax Tailor isi incanta constant admiratorii cu stilul sau muzical inconfundabil.

Cu 4 albume de studio si 2 albume live la activ, peste 600 de aparitii in 50 de tari, el atrage fani din lumea intreaga cu mixul sau castigator de hip-hop cinematic, soul si funk. Viitorul suna bine pentru Wax Tailor, care planuieste in anul ce urmeaza un tur extins prin SUA, aflat sub o noua umbrela muzicala, ce combina influente blues, rock si soul.

Foarte implicat in creatia sa, el transforma fiecare melodie creata intr-o reala calatorie muzicala, istorica si cinematica.

Bilete Concert Parov Stelar la Arenele Romane: Earlybird (primele 1000 de bilete) - 79 lei
1 comentariu

Parov Stelar la Bucuresti in iunie 2017
geowgweoqw
#1 -

application of ATP Liposomes
application of ATP Liposomes - BOC Sciences provides a wide range of liposome products, including cationic liposomes, anionic liposomes, fluorescently labeled liposomes, clodronate liposomes, ATP liposomes, etc., as well as a variety of high-quality liposome preparation materials.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje