Padina Fest 2016 - line-up exclusiv romanesc la 1509m altitudine

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La 1509 metri altitudine, pe Platoul Padina din Parcul Natural Bucegi, are loc, de sapte ani la rand, Padina Fest. Unul dintre cele mai longevive festivaluri de muzica alternative de la noi din tara va sarbători cea de a 7a editie printr-un line-up exclusiv romanesc, astfel ca, intre 28 si 31 iulie 2016 vor sosi la Padina Fest unele dintre cele mai indragite trupe de rock si electro.

Ca şi anul trecut, seara de vineri (29 iulie) va fi rock: Vita de Vie, Robin and the Backstabbers, Coma, E.M.I.L., PIXELS.
Suie Paparude (ambasadorii festivalului), Golan, Gojira & Planet H, Baba Dochia, We Singing Colors, sunt artistii pe care publicul ii va vedea pe Platoul Padina in seara electro de sambata, 30 iulie.

Pastrand traditia, Filarmonica Muntenia va sustine un recital-eveniment in cadrul festivalului, duminica dimineata. Si tot pastrand traditia, seara de joi va fi rezervata trupelor la inceput de drum.

Nici in acest an nu vor lipsi activitatile sportive montane - catarari pe stanca, rapel, tiroliana, ateliere de aventura.

Abonamentele vor avea pretul de 100 lei.  Primele 500 de abonamente se vor putea achizitiona in regim extra-early-bird la pretul de 60 lei. Alte 1000 de abonamente se vor putea achizitiona in regim early-bird la pretul de 80 lei. Abonamente se vor putea achizitiona si direct de la festival, in limita locurilor disponibile, la pretul de 120 lei.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje