Operators din Canada si Orizontal din Romania azi in Control

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Azi de la 21:00 in Control va asteapta niste haos organizat sub forma a doua concerte: Operators din Canada si Orizontal din Bucuresti.

Apreciatul artist canadian Dan Boeckner (Wolf Parade, Handsome Furs, Divine Fits) revine la Bucuresti cu noul sau proiect analog post-punk, Operators, pentru un concert in premiera.

Format in 2013, Operators inseamna Dan Boeckner (voce, chitara, sintetizatoare), alaturi de tobosarul Sam Brown (New Bomb Turks, Divine Fits), basistul Dustin Hawthorne (Hot Hot Heat) si artista electro pop de origine macedoneana, Devojka. Grupul a lansat, la inceputul acestui an, albumul de debut intitulat Blue Wave, o colectie de piese ritmate dar si melodioase, un melanj de analog post punk si electro pop.

Produs de Graham Walsh, care a mai lucrat si cu METZ, Alvvays sau Viet Cong, albumul a fost inregistrat intr-un sopron din Ontario, si reprezinta o evolutie naturala, de la primul sintetizator folosit de Boeckner pentru EP-ul de debut Wolf Parade, pana la sound-ul electro, pur, digital, al Handsome Furs si culminand cu armoniile hibride, extrem de dansabile, din muzica semnata Operators.

Dupa mai multe aparitii live alaturi de trupe ca Future Islands sau New Pornographers, Operators se afla, in aceasta toamna, in primul lor turneu european

Orizontal inseamna Augustin (bass) si Suedezu' (chitara), plus tobosarul electronic Agneta.
Haosul controlat si galagia organizata sunt "scopul si durata vizitei" pentru cei trei.

Bilete aici.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje